Oyun Lobisi vs Oyun İçin Ping Problemi (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Cümleten Merhabalar İyi Akşamlar ,Pugb Mobilde Oyun Lobisinde İken Ping 59-60 ve oyuna girince oyun 5 dk sonrasında ping 900-1000 e çıkıyor bu her defasında oluyor,TTNETİ aradım niye böyle oluyor sorunmu var diye yine klişe olmuş cevapları verdiler,6 Senelik Olan Modemimi Değiştirdim Yenisi İle Denedim Yine Aynı Sorun,Başka Oyunlarda Denedim Oda Aynı Lobide Çok İyi Ping Oyun İçinde 1000 e Çıkıyor ve Acaba Hileden Kaynaklımı Oluyor Diye Düşünerekten Hileyi Kapadım Öyled Oynadım Pc yi İyice Temizledim Yine Aynı Şekilde, İnternet Kablolarımı 0 ladım yenisini aldım yine aynı şekilde,MemorY Hackers(Net Yavaşsa Konuya Bakın) Adlı Konudaki Her Adımı Yaptım Yinede Aynı Şekil Acaba Sıkıntı Nedir Başka Yapabileceğim bi şey varmıdır ?

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Kardeşim benimde senin gibi ayni problem vardı. Aradım ttneti geldiler bakım yaptılar olmadı tekrar istedim geldiler demek adam gibi yaptılar 2 yıldır hiç problem yok

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim benimde senin gibi ayni problem vardı. Aradım ttneti geldiler bakım yaptılar olmadı tekrar istedim geldiler demek adam gibi yaptılar 2 yıldır hiç problem yok
peki ne dedinde geldiler bakım yaptılar ben 4-5 defa aradım Dedim Hatta Dışarıdaki Kablolarım Açıkta Acaba Yağmur yağınca Bir Sıkıntı Falan Olmuş Olabilirmi Bi Gelip Onları Kontrol Edermisiniz Diye Söyledim Tamam Dediler Göndericez Göndermediler 2. yi aradım gönderdik baktılar diyiverdiler dahada uğraşmadım en sonunda Şikayet Başvurusu yapıcam Başka Netede geçemiyorum 2 yıl sözleşmem var
Post automatically merged:

Müşteri hizmetleri yapıyor onu hangi marka ise
Yeni Aldım Modemi, Müşteri Hizmetlerini arayıp format attırmam gerekirmi ki

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Ben de Olmuyor Ama Bu İnternete Bağlı Olduguna Dusunuyorum

Tahsin Yavuz
Seçkin Üye
Ödüller
6
Sosyal
8 HİZMET YILI
Hangi Neti Kullanıyorsun Ve Kaç Mgbt
Ek olarak kablolara da bakmak lazım. WiFi ile mi yoksa Modemin sarı kablosuyla mı bağlanıyorsun?
Nerede oturduğun da önemli. Örnek olarak Ağrı'dan daha iyi internet çekerken Ankara'da çekmeyebilir. Ayrıca Modem değiştirince hıza etki eder ama daha önemlisi fiber internet. Fiber internet var mı? Eğer bunlar varsa sorun senin bilgisayardadır

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Ek olarak kablolara da bakmak lazım. WiFi ile mi yoksa Modemin sarı kablosuyla mı bağlanıyorsun?
Nerede oturduğun da önemli. Örnek olarak Ağrı'dan daha iyi internet çekerken Ankara'da çekmeyebilir. Ayrıca Modem değiştirince hıza etki eder ama daha önemlisi fiber internet. Fiber internet var mı? Eğer bunlar varsa sorun senin bilgisayardadır
Fiber İnternet yok ve wifi ile bağlanmıyorum masaüstü bilgisayar bu oturduğum yerden kaynaklı olailirde 1000 ping kadar da olmazki olsa lobidede olurdu

VIKINGS
Süper Üye
8 HİZMET YILI
aynı sorun bende de var herşeyi yaptım ama hala aynı ping sorunu yaşıyorum

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
maybe in your internet connection or graphic settings but if thats not the problem i can't help you bro XD or just watch it on youtube for better explanation of your problem

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Acaba modemin firmwaresini yükledin mi ? Veyahut acaba teknik bir arıza olabilir mi ?

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Bence interneti yalnız kullandıgında bir problem olmaması gerekio.. Bende mesela modeme bir cok kisi baglandıgı zaman ping ucup gidiyor :/

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ilk öğrence internet sağlayıcını ara test yaptır sonra modeme rest at

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
modeme kaç cihaz bağlı bir de indirme yapan varsa çok etkiler

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kanka eğer her zaman oyleyse hileyle yada bilgisayarla bi alakası yoktur senin alt yapında bi problem vardır onunda nasıl cozeden türk telekoma gidip alt yapını sorucan kac gb kadar destekledigini bi sor internet hızını b i sor yada müşteri hizlemtlerini de ariyabilirsin ama türk telekoma gidip sorman daha iyi olur ordaki kişiler daha iyi yardımcı olabilir sorununa

Majestic
Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
internetten dolaylı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...