Süper Üye
genshin sevmiyorum ama arkadaşlarım oynuyor. Bi de Raft , barış abi bi ara videosunu yapmıştı gece gündüz izliyodum baya güzel. Aynı şekilde Ranch Simulator de çok tatlı bi oyun
the forest devour gibi oyunları ekipçe oynasan daha iyi tek başına oynicaksan pek bilmiyorumama r6 güzelArkadaşlar selam uzun zamandır oyun arıyorum ama bulamadım düzgün eski yeni vs fark etmez sistem gereksinimleri hiç fark etmez gta 6 yı bile kaldıracak sistem var şuan elimdekısacası fiyat sınırı da yok garip garip yorum kasanlar raporlanacaktır bilindik oyunları söylemeyin lütfen
the forestı bitireli yıllar olduthe forest devour gibi oyunları ekipçe oynasan daha iyi tek başına oynicaksan pek bilmiyorumama r6 güzel
yaslandik bethe forestı bitireli yıllar oldu![]()
Apex , Forza Horizon , Hitmen 2 , COD Warzone , Metro exodusArkadaşlar selam uzun zamandır oyun arıyorum ama bulamadım düzgün eski yeni vs fark etmez sistem gereksinimleri hiç fark etmez gta 6 yı bile kaldıracak sistem var şuan elimdekısacası fiyat sınırı da yok garip garip yorum kasanlar raporlanacaktır bilindik oyunları söylemeyin lütfen
Çok oynadım wipe olayları olsun adamı soğutuyor şahsenBütçeniz varsa escape from tarov önerebilirim şu anda tek planım o.