Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanka eğer online olması önemli değil hikaye akıcılık önemli diyorsan witcheri öneririm o atmosfer sesler hikayeler benim baya hoşuma gitmişti ayrıca god of war da şahane
Mmorpg istiyosan elder scrolls online baya iyi. Ancak aylık subscription ile oynamadan çok zevk alamazsın(yaklaşık 40 lira). Strateji olarak da total war serisi güzeldir ama steamde gereksiz pahalı.
Final Fantasy XV eşi benzeri olmayan RPG tarzı bir oyun genel olarak hikaye üstünden gidiyor Kingsglavie filimini izleyip oyuna başlamanı tavsiye ederim tr yaması yok oyunun bir kaç sene çıkmaz sanırsam - Warframe açık dünya oyunu yine efsane oyunlar arasında hikayesi mükemmel ayrıca sıkılmıyorsun oyunda sürekli craft loot ilk başlarda zorlayıcı oyunu çözünce aşırı zevk alıcaksın.
hearts of iron 4 (strateji)
europa Universalis 4 (old school strateji)
the elder scrools online(oynama fırsatım olmadı ancak çok arkadaşımdan övgüsünü duydum)
the witcher 3 ( çok güzel hikaye işleyişi var tavsiyem 2 ile beraber oynayın)