사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Grafikleri iyi mi kanka onlarıngta vicecity callofduty2
Grafikleri iyi mi kanka onlarıngta vicecity callofduty2
ıt doesnt have the gaming features ım looking fortry fortnite one of the best games
gta 4 hariç tüm 3 - 5 arası seriyi bitirdim. Roblox ve Fortnite aradığım özellikte oynlar değil.roblox fornite wild rift birde gta çok iyi gtayı özellikle öneririm hikayesi sarıyo
Hayır. Listeme eklemiştim ama.Life is starange hic oynadın mı?
Bence kesinlikle oyna konusu bakımından olsun grafik bakımından olsun baya iyi bir oyun tavsiye ederim.Hayır. Listeme eklemiştim ama.
Şimdi baktım da steamda ücretsiz ama Epilsode 2-5 arası içerikler paralı. Bu oyun animasyon sahnesine dayalı bir oyun mu anlamadım ?Bence kesinlikle oyna konusu bakımından olsun grafik bakımından olsun baya iyi bir oyun tavsiye ederim.
O oynama bicimine ne deniyor hatırlamıyorum ama youtubeden falan izlersen görebilirsin. Ön yargılı olma gerçekten güzel.Şimdi baktım da steamda ücretsiz ama Epilsode 2-5 arası içerikler paralı. Bu oyun animasyon sahnesine dayalı bir oyun mu anlamadım ?
Oyun biraz eski ve sadece animasyon sahneli oyunları pek sevmem. Film izlerim daha iyi böyle bir durumda. Her neyse teşekkürler. YouTube üzerinden araştıracağım.O oynama bicimine ne deniyor hatırlamıyorum ama youtubeden falan izlersen görebilirsin. Ön yargılı olma gerçekten güzel.
Kanka bak öyle deme bende öyle diyordum ama oynayınca sanki içindeymişsin gibi oluyor baya etkiliyor.Oyun biraz eski ve sadece animasyon sahneli oyunları pek sevmem. Film izlerim daha iyi böyle bir durumda. Her neyse teşekkürler. YouTube üzerinden araştıracağım.
Valla bu zamana kadar beni tek Beyond Two Souls etkiledi. Oynarsam görücez bakalım etkileyecek mi..Kanka bak öyle deme bende öyle diyordum ama oynayınca sanki içindeymişsin gibi oluyor baya etkiliyor.
například přepsání 3 je velmi dobrá hraHerní funkce, které hledám:
1- Příběh solidní
2- Grafika je dobrá
3- Nedokončené
Pokud znáte nějaké solidní hry v těchto 3 funkcích, těším se na recenze ...![]()
Uvvv sende tam oyununu oynamışsın kanka ben ilk izledim bitirdim sonra bi 6 ay önce pc versyonu çıktığını gördüm birde kendim oynayarak bitirdim.Valla bu zamana kadar beni tek Beyond Two Souls etkiledi. Oynarsam görücez bakalım etkileyecek mi..![]()
Long time to finish the game.například přepsání 3 je velmi dobrá hra
Daha önce az bir şey oynadım ve bıraktım listeme eklemiştim. Belki oynarım tekrardan.Assasins Creed
Farcry 5 + The Witcher 3 + Farcry 6 + Red Dead Redemption 2. +Detroit: Become Human. +Red Dead Redemption 2.Aradığım Oyun Özellikleri :
1- Hikayesi Sağlam
2- Grafikleri İyi
3- Hemen bitmeyen
Bu 3 özellikte bildiğiniz sağlam oyunlar varsa yorumlara bekliyorum...![]()
Kanka ilk baştaki güzel duruyor fakat grafikleri berbat. Borderlands 2 güzel Mass Effect 3 ve Max Payne 3 biraz pahalı. Darksiders 2 güzel gibi duruyor. Yani buradan Borderlands 2 ve Darksiders 2 yi oynarım diğer paralı olanları param olunca alıp oynarım sağol öneri için..Şuraya bir kaç kaliteli oyun daha yazayım:
Sleeping Dogs
Borderlands 2
Mass Effect 3
Max Payne 3
Darksiders II
Rica ederim kankam oynayacak oyunun kalmazsa daha çok var bunu gibi istersen yazayım istersen sonra özelden yazarsın hallederiz.Kanka ilk baştaki güzel duruyor fakat grafikleri berbat. Borderlands 2 güzel Mass Effect 3 ve Max Payne 3 biraz pahalı. Darksiders 2 güzel gibi duruyor. Yani buradan Borderlands 2 ve Darksiders 2 yi oynarım diğer paralı olanları param olunca alıp oynarım sağol öneri için..![]()