Uzman Üye
Dark souls 1-2-3 mafia serisi / yakuza serisi
Kesinlikle hitman serisi türünün gerçekten en iyisi. Oynadıklarımın arasında hitman absulation en iyisidir / Cod modern warfare seriside bu zamana kadar oynamayan varsa hiç beklemeden saldırsın.Hitman Absolution Call Of Duty Sistemin yeterse
aynen ya oyun piyasası olarak bence bu iki oyunun serileri en iyileri arasında diyebilirizKesinlikle hitman serisi türünün gerçekten en iyisi. Oynadıklarımın arasında hitman absulation en iyisidir / Cod modern warfare seriside bu zamana kadar oynamayan varsa hiç beklemeden saldırsın.
Hacknet mi watch dogs gibi geldi bana güzelmi bariHackneti kesin oyna hocam. Böyle bir heyecan merak gaz oyun yok. Oynadigim oyunlar icinde kendimi en cok kaptirdigim oyundur. Steamde de indirimlerde asiri indirime giriyor.
rust çöp abi o kadar emek veriyorsun 1 ay sonra ggrustu öneririm sistemin güzelse
epic gamesde ücretsize düşmüştü batmanın lego serisi çok eğlenceli katılıyorum özellikle lego star wars serisi çokdaha eğlenceliLEGO serisi oyunlar da asiri zevkli oluyor özellikle gamepadle. Sevdigin bir serinin LEGO oyunu varsa dene mutlaka. Nerdeyse her serinin LEGO oyunu var.
Hocam hacknet ve watch dogs apayri oyunlar. Biri acik dünya third person, hacknet ise tamamen yazilimsal bir oyun. Oyunda sana adim adim hack ögretiyorlar. Tabi gercek hack kodlari degil ama benzer basit haliHacknet mi watch dogs gibi geldi bana güzelmi bari
sen böyle dedin baktım abi oyun efsane gözüküyor hemen satın alıyorumHocam hacknet ve watch dogs apayri oyunlar. Biri acik dünya third person, hacknet ise tamamen yazilimsal bir oyun. Oyunda sana adim adim hack ögretiyorlar. Tabi gercek hack kodlari degil ama benzer basit haliYoutubedan az izlersen daha güzel fikir sahibi olursun. Iki kere bitirdim ve oyun arada online hack etkinlikleri yapiyo. Oyundaki sistemde yarisiyorsun.