- Moderatör
Yorumları genel olarak çok kötüydü ama önerin üzerine bir bakıcam sağolsınCOD MW2 oynadın mı yeni çıkan olanından bahsediyorum
Katılıyorum arkadaşa güzel oyun önerisiZaman öldürmek istiyorsan Satisfactory mükemmel bir oyun sistemler kurmak aşırı tatmin edici ve oyunun fiyatı da gayet uygun yanında da bir arkadaşın varsa tadından yenmez
Valorant şuan ücretsizlerde en iyisidir.Arkadaşlar Paladins , Overwatch 2 gibi zaman öldüren oyun önerisinde bulunur musunuz ?
maalesef ki van 152 yedim ondan ama teşkkür ederimValorant şuan ücretsizlerde en iyisidir.
tüm seriyi baştan sona oynadım ama güzel tavsiyethe witcher 3 oyna knk
hocam isdersen metin 2 yada ets 2 oynıyabilirsin bence 2 kiside zaman öldürmek için güzel oyunlarArkadaşlar Paladins , Overwatch 2 gibi zaman öldüren oyun önerisinde bulunur musunuz ?
Hepside iyi tavsiyeler hocam eline sağlıkTabii, zaman öldüren oyun önerileri olarak Paladins ve Overwatch 2'nin yanı sıra aşağıdaki oyunları önerebilirim:
Bu oyunlar, Paladins ve Overwatch 2 gibi zaman öldürmek için harika seçeneklerdir. Ancak, oyuncuların oynama tarzına ve tercihlerine göre farklı oyunlar da tercih edilebilir.
- Valorant: Taktiksel bir FPS oyunu olan Valorant, karakter seçimi, yetenekleri ve takım oyunu ile oyunculara keyifli bir deneyim sunar.
- Apex Legends: Battle Royale türünde bir oyun olan Apex Legends, takım oyunu ve karakter özellikleri ile diğer oyunlardan ayrılır.
- Rainbow Six Siege: Taktiksel bir FPS oyunu olan Rainbow Six Siege, oyunculara benzersiz bir deneyim sunar. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip operatörlerle oynayarak takım oyunu yaparlar.
- Team Fortress 2: Ücretsiz bir FPS oyunu olan Team Fortress 2, komik karakterleri ve takım oyunu mekaniği ile oyunculara keyifli bir deneyim sunar.
- Left 4 Dead 2: Zombie temalı bir kooperatif FPS oyunu olan Left 4 Dead 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.