Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
COD MW2 oynadın mı yeni çıkan olanından bahsediyorum

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Zaman öldürmek istiyorsan Satisfactory mükemmel bir oyun sistemler kurmak aşırı tatmin edici ve oyunun fiyatı da gayet uygun yanında da bir arkadaşın varsa tadından yenmez

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
şu sıralar kafa dağıtmak için doom indirdim canım sıkıldıkça girip demon kesiyorum :D

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Apex Legends
Witcher

The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Team Fortress 2 çok güzel oyun deneyebilirsin. Yakında bir inceleme konusu da paylaşacağım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar tek tek cevap vermek yerine toplu yazıyorum. Herkese teşekkür ederim önerdiğiniz oyunların çoğunu denemişliğim var. Bazılarını hatırlattığınız için sağolun

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Tabii, zaman öldüren oyun önerileri olarak Paladins ve Overwatch 2'nin yanı sıra aşağıdaki oyunları önerebilirim:

1. Valorant: Taktiksel bir FPS oyunu olan Valorant, karakter seçimi, yetenekleri ve takım oyunu ile oyunculara keyifli bir deneyim sunar.
  2. Apex Legends: Battle Royale türünde bir oyun olan Apex Legends, takım oyunu ve karakter özellikleri ile diğer oyunlardan ayrılır.
  3. Rainbow Six Siege: Taktiksel bir FPS oyunu olan Rainbow Six Siege, oyunculara benzersiz bir deneyim sunar. Oyuncular, farklı yeteneklere sahip operatörlerle oynayarak takım oyunu yaparlar.
  4. Team Fortress 2: Ücretsiz bir FPS oyunu olan Team Fortress 2, komik karakterleri ve takım oyunu mekaniği ile oyunculara keyifli bir deneyim sunar.
  5. Left 4 Dead 2: Zombie temalı bir kooperatif FPS oyunu olan Left 4 Dead 2, arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz eğlenceli bir oyun.
Bu oyunlar, Paladins ve Overwatch 2 gibi zaman öldürmek için harika seçeneklerdir. Ancak, oyuncuların oynama tarzına ve tercihlerine göre farklı oyunlar da tercih edilebilir.
Hepside iyi tavsiyeler hocam eline sağlık
.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
oynamadıysan eger max payn 3 süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...