Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
knk zamanında pc kötü olduğunda ve birkaç defa tekrar tekrar oynandığında rahatça oynayabildiğin Undertale (4 klavye 1 mönitör kırdım bu listeye dahil edemem ama uzun süre oynamıştım) ve Enter The Gungeon var. Lütfen Px deme otur bitirmeye çalış zor gelecek ama 1 hafta geçir ödüller kazandıkça ilerlemene imkan sağlayan mükemmel bir oyun, Dungeon mantığı var farklı herolarıyla seni bağlayacaktır. ha param var dungeon istiyorum dersen tatlı mekanikleri ve hikayesiyle Minecraft Dungeons da bu mekanikleri güzel yansıtıyor
Taktik için R6 ve Ready or not
Ama chill şekilde farming yapayım dersen Black Desert ya da Lost Ark öneririm ama Black Desert'ı sollayamaz çoğu oyun
Açık dünya ve belli görevlere göre karakterini yönettiğin 2 güzel oyun var ben hayranları olduğum için uzun süredir oynuyorum:
1)Plants vs Zombies Battle for Neighborville (Prime GAming Origin üstünde free vermişti)
2)Marvel Avengers (Steam üstünde 250 lira ama 50 tlye kadar düşüyor)
her 2sininde ana mantığı aynı sadece herolar ve hikaye farklı güzel konsol oyun kategorisinde God Of War gibi oyunlara istinaden beni daha çok koltuğa oturtabilmiştir. Hele ki benim gibi oyunu oynarken bile sıkılabilen birine göre