Oyun Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
the last of us serisi güzel deneyebilirisin
Steam’den almıştım ama bence GoW ve TLOU açık dünya oyunu gibi değiller ya. Daha çok koridor oyunu gibi hissettiriyor.

assasin creed veya god of war tavsiye
AC serisinin her oyununu en az 2’şer kez oynamışımdır kanka o da sarmıyor artık 😂

kosarak lol yazmaya geldim
LoL’ü 4 sene önce bıraktım kaldı ki “singleplayer” rol yapma oyunu arıyorum demiştim dostum.

hocam belki biraz kötü olacak fakat My friend pedro denemeni öneririm
Videosunu izledim, oynarken tam kendini kaybetmelik bi oyun gibi. Çevre yapısı “This War of Mine”a benziyor, bunu da mutlaka deneyeceğim.

Dead cells yazacaktım ama arkadaş yazmış, GTA 4 modlayıp oynayabilirsin baya güzel oluyo bence.
Oyunu bir hayli değiştirecek oynanış, grafik ve çeşitlilik modları önerisi yapar mısın hocam?

Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
gta 4'ü 3-4 kere bitirdim hala açım

yak

Onaylı Üye
Ödüller
8
Sosyal
9 HİZMET YILI
Hocam Saints Row tavsiye ederim yeni çıkan bir oyunu var

Ekran görüntüsü 2024-01-05 021711.png

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Klasiklerden başlayalım; The witcher serisi, rdr2. The last of us p2, Life is strange serisi, Mass effect seriisi, horizon zero down ve detroit

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Steam’den almıştım ama bence GoW ve TLOU açık dünya oyunu gibi değiller ya. Daha çok koridor oyunu gibi hissettiriyor.

AC serisinin her oyununu en az 2’şer kez oynamışımdır kanka o da sarmıyor artık 😂

LoL’ü 4 sene önce bıraktım kaldı ki “singleplayer” rol yapma oyunu arıyorum demiştim dostum.

Videosunu izledim, oynarken tam kendini kaybetmelik bi oyun gibi. Çevre yapısı “This War of Mine”a benziyor, bunu da mutlaka deneyeceğim.

Oyunu bir hayli değiştirecek oynanış, grafik ve çeşitlilik modları önerisi yapar mısın hocam?
denersen bende mutlu olurum iyi oyunlar

Hile bir zevktir
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
days gone oynamanı şiddetle tavsiye ederim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...