kanka oda ucuz değil o kadaren ucuz 1050ti alabilirsin oyun oynamak için
Tawsiyen için teşekkür ederim kardeşim almışken daha iyi araştırıp bikere de alayım diyorum bakalım artıkdostum sistemini tam bilmiyorum ama R7 240 modelini 300 - 450 arası bi fiyata alabilirsin senin için fiyat performans açısından en ideal bu
O zaman 1 ay daha beklemek gereken ucuz 1050ti alabilirsin oyun oynamak için
Hocam ileti yazarken arkadaş bütçeyi belirtmiş. Benim mesajımda ne diyor zaten: "Sistemin ne, bütçen ne, hangi oyunları hangi ayarlarda oynamak istiyorsun, ekranın markası modeli ne? " Bu bilgiler olmadan sağlıklı öneri yapmamız imkansız. Darboğaz sorunu olur mu olmazmı belli değil, hangi oyunları hangi çözünürlükte oynayacak belli değil. O yüzden sonuna düz öneri istiyorsan diye yazdım. Yoksa yorum yapmak için değil. Zaten diğer konulara da moderatör olarak göz atarsanız birçok boş ve gereksiz yorum var. Sanırım üyelik sınıflandırmasından dolayı.Adam bütçem 200 - 400 TL diyor sen RTX 2080Tİ diyorsun yorum yapmak için yorum yapmayın.
aklında birkaç tane belirle sonra eleyerek git en sona kalanı alırsın bu arada 2.ele hiç bulaşmaTawsiyen için teşekkür ederim kardeşim almışken daha iyi araştırıp bikere de alayım diyorum bakalım artık
Haklısın bulaşmamak için birazdaha bekleyeyim en iyisiaklında birkaç tane belirle sonra eleyerek git en sona kalanı alırsın bu arada 2.ele hiç bulaşma![]()
Another Nvidia Fanboy.en ucuz 1050ti alabilirsin oyun oynamak için
Tawsiyen için teşekkür ederim sag duyulu olmak lazım sağolYorumlarda bazı kişilerin bir şey bilip bilmeden konuşması çok sinirimi bozuyor.Neyse o fiyata
2.El öneririm RX 460, GTX 750Ti.
Another Nvidia Fanboy.
ne alakası var kardeşim ne 1050 si şaka mısın sen ben geforce 840 kullanıyorumen ucuz 1050ti alabilirsin oyun oynamak için
Ben de oyle düşündüm çoğu arkadaşta aynısını dedi zaten sağolsun teşekkür ediyorum sizeBenimde ekran kartım yandı2. el ekran kartına bulaşma alırsın 1 sene sonra geri bozulur. Sıfır alırsan en azından baya bir ömürleri oluyor. Biraz daha bekle paranı biriktir 2. el bulaşma.
Teknolojik şeylerde biraz şans işi sıfırda alsan 1-2 ay sonra bozulabiliyor.Benimde ekran kartım yandı2. el ekran kartına bulaşma alırsın 1 sene sonra geri bozulur. Sıfır alırsan en azından baya bir ömürleri oluyor. Biraz daha bekle paranı biriktir 2. el bulaşma.