Oyun oynamak için ekran kartı ne olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Adam bütçem 200 - 400 TL diyor sen RTX 2080Tİ diyorsun yorum yapmak için yorum yapmayın.
Hocam ileti yazarken arkadaş bütçeyi belirtmiş. Benim mesajımda ne diyor zaten: "Sistemin ne, bütçen ne, hangi oyunları hangi ayarlarda oynamak istiyorsun, ekranın markası modeli ne? " Bu bilgiler olmadan sağlıklı öneri yapmamız imkansız. Darboğaz sorunu olur mu olmazmı belli değil, hangi oyunları hangi çözünürlükte oynayacak belli değil. O yüzden sonuna düz öneri istiyorsan diye yazdım. Yoksa yorum yapmak için değil. Zaten diğer konulara da moderatör olarak göz atarsanız birçok boş ve gereksiz yorum var. Sanırım üyelik sınıflandırmasından dolayı.

Griffin Premium
Ödüller
12
8 HİZMET YILI
Benimde ekran kartım yandı :) 2. el ekran kartına bulaşma alırsın 1 sene sonra geri bozulur. Sıfır alırsan en azından baya bir ömürleri oluyor. Biraz daha bekle paranı biriktir 2. el bulaşma.

Seçkin Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Benimde ekran kartım yandı :) 2. el ekran kartına bulaşma alırsın 1 sene sonra geri bozulur. Sıfır alırsan en azından baya bir ömürleri oluyor. Biraz daha bekle paranı biriktir 2. el bulaşma.
Ben de oyle düşündüm çoğu arkadaşta aynısını dedi zaten sağolsun teşekkür ediyorum size

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Dostum min 960 gtx le cogu oynu oynayabilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bu ara herkes rx580 kullanıyors
Post automatically merged:

aynen bide oynucağın oyuna göre değişirs

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
2. el rx 460 oem işlemcin fark etmez her işlemciyle gider

Süper Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Teknolojik şeylerde biraz şans işi sıfırda alsan 1-2 ay sonra bozulabiliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...