Çözüldü Oyun oynarken bilgisayar aniden kapanıp yeniden başlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Millet Başlıkta dediğim gibi sabahtan beri windows 10 falan yükledim bir sıkıntı yoktu ama oyun oynarken pc pat diye bir anda kapanıp tekrar açılıyor sorun nedir sizce kendim çözebilir miyim bu arada masaüstü pc

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Millet Başlıkta dediğim gibi sabahtan beri windows 10 falan yükledim bir sıkıntı yoktu ama oyun oynarken pc pat diye bir anda kapanıp tekrar açılıyor sorun nedir sizce kendim çözebilir miyim bu arada masaüstü pc
ekran kartınla ılgılı yada guc seceneklerı ile
Post automatically merged:

Ya laptopsa ısındığından kapanır masa üstü ise pil seçeneklerini hiçbir zamana ayarla
bu cozumde olabılır

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
bilgisayarım simgesine sağ tıklayın > özellikler > gelişmiş sistem ayarları > gelişmiş > başlangıç ve kurtarma adı altında > ayarlar > sistem hatası adı altında otomatik olarak yeniden başlat onay kutusundaki işareti kaldırabilirsiniz.

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
bende de oluyordu işlemcimi söktüğüm için tırnaklarını kırmışım sende söktün mü 2.si termal macunu kontrol et

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka aynısı bende vardı ustaya goturdum içini temizledi termal macun surdu şuan kullanıyorum sıkıntısız

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Hocam bilgisayarınızın powerı düşük geliyor olabilir pc ısındığında güç akımını çok çektiğinden power yetmiyor olabilir tabiki denemeden çözüm söylemek zor işlemci veya ekran kartıda dar boğaz yapıyor olabilir yani havadan konuşarak birşey elde edemeyiz elinde başka donanımlar var ise deneyerek test etmelisin yok ise ve bilginde yok ise kurcalama daha büyük sorunlar başına açabilirsin pc tamirine götürmeni öneririm ...

Onaylı Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Hocam laptop ise herkesin dediği gibi ısıdan kaynaklı olabilir fan temizliğini yapın ve mümkünse laptopun altına yumurta kutusu koyun böylelikle rahat hava alabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...