Çözüldü WSReborn Yasuo ile oynarken oyun aniden kapanıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
şimdi ben bununla ilgili daha önce bir konu açmıştım ve orada format atmam gerektiğine karar vermiştik ve konu kapanmıştı
ben format attım windows 10 sürümü 1909 yaptım fakat yasuo ile oynarken hala aniden oyun kapanıyor diğer hiç bir heroda olmuyordu bu ben de config sildim c diskinden ve hiç atmadı yani sorun benim kullandığım adc configde idi
bunu hangi ayarı kapatarak çözebilirim ve eğer bir çözümü yoksa bana kullanabileceğim en iyi configi gönderebilir misiniz adc ağırlıklı oynuyorum
ayrıca arada sırada aniden pingim yükseliyor oyunla bağlantım kesiliyor ve 5 sn sonra filan oyun kapanıyor bunun da bir çözümü varsa bilmek isterim teşekkürler şimdiden

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
şimdi ben bununla ilgili daha önce bir konu açmıştım ve orada format atmam gerektiğine karar vermiştik ve konu kapanmıştı
ben format attım windows 10 sürümü 1909 yaptım fakat yasuo ile oynarken hala aniden oyun kapanıyor diğer hiç bir heroda olmuyordu bu ben de config sildim c diskinden ve hiç atmadı yani sorun benim kullandığım adc configde idi
bunu hangi ayarı kapatarak çözebilirim ve eğer bir çözümü yoksa bana kullanabileceğim en iyi configi gönderebilir misiniz adc ağırlıklı oynuyorum
ayrıca arada sırada aniden pingim yükseliyor oyunla bağlantım kesiliyor ve 5 sn sonra filan oyun kapanıyor bunun da bir çözümü varsa bilmek isterim teşekkürler şimdiden
Benim config'imi birçok kişi kullanıyor fakat kişisel herkeste farklı reaksiyonlar gösterebiliyor eğer şu konuya gidersen sabitli konulara bakabilirsin dilediğin config'i indirip deneyebilirsin:
https://memoryhackers.org/forums/league-of-legends-genel-tartisma-bolumu.43/
Bunun yanı sıra eğer hala aynı hatayı alıyorsan tek bir çözüm yolu kalmış demektir o da defult şeklinde olacak farklı seçenek kalmıyor ve çerçevesiz ekranda oynayın aniden pinginizin çıkmasının scriptle bir alakası yok

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
Benim config'imi birçok kişi kullanıyor fakat kişisel herkeste farklı reaksiyonlar gösterebiliyor eğer şu konuya gidersen sabitli konulara bakabilirsin dilediğin config'i indirip deneyebilirsin:
https://memoryhackers.org/forums/league-of-legends-genel-tartisma-bolumu.43/
Bunun yanı sıra eğer hala aynı hatayı alıyorsan tek bir çözüm yolu kalmış demektir o da defult şeklinde olacak farklı seçenek kalmıyor ve çerçevesiz ekranda oynayın aniden pinginizin çıkmasının scriptle bir alakası yok
az önce başka config ile de denedim yine aynısı oldu ve yine klasörü silip default girdim yine de çözülmedi sonra tekrardan senin configi atıp açtım oyunu hiç bir sorun yaşamadan oynayıp bitirdim oyunu ki normalde 3 4 dk da bir kapanırdı çok garip bir problem fakat sorunun benim bilgisayarım windowsum veya config ile ilgili olmadığı kesin
ayrıca şu dx9 açarak çözdüğüm problemi bu windows sürümünde ise kapatarak çözdüm sanırım eski windows sürümlerinde kapatmak yenilerinde ise açmak gerekiyor emin olmasam da bende öyle oldu
her neyse yasuo problemi gerçekten çok garip ve bunun özellikle en popüler heroda başıma gelmesi de ayrı bir garip

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...