Oyun oynarken internet anlık 2-3 saniyelik kesinti yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herkese merhaba arkadaşlar, oynadığım oyunlarda anlık 2-3 saniyelik kesintiler yaşıyorum. Ping değerlerinde yükselme olmuyor. Bunu servis sağlayıcım ile görüştüğümde, sorunun Windows kaynaklı olduğunu belirttiler. Windows'u değiştirip temiz kurulum yaptım. Değişme olmadı. Modem değiştirdim, CAT kablosu değiştirdim. Herhangi bir düzelme olmadı.

Sizce ne kaynaklı olabilir? Ne önerebilirsiniz?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Aynı durum bende de var fakat Windows ile alakalı değil. Telefon gibi cihazlarda da 2-3 saniye gidiyor. Ben TurkNet kullanıyorum.

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Online rekabetçi oyunlarda, o 2-3 saniyelik kopmalar sinir krizine bile yol açabiliyor. Yok mudur bunun sebebini öğrenmenin bir yolu acaba?

Onaylı Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Vallah reis "panky" denen yayinci var ayni durum bu adamda da oluyor ve kimse daha cözemedi :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
bendede aynı durum yaşanıyor bende Türk Telekom 100mb bağlanıyorum ve zaman zaman yaşıyorum

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
knk o anlık milisaniyelik elektrik kesintilerinden oluyo tesisatını kontrol ettir yada bir küçüçk prizli jenarötör al

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bilgisayara interneti kablo ile ver modem ile bilgisayar arasındaki kablo bağlantısını en kısa boyutlarda yap. Akım korumalı priz kullanıp modemini ona tak. Dns ayarlarını kontrol et.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Sadece oyun sırasında mı yapıyor ? Sürekli olan bir şey ise bunun problemi driver ile alakalı.
Eğer Notebook ise Wifi ile dene . Kasa ise wifi varsa gene wifi ile dene Wifid kopukluk olmuyorsa Ethernet kartında problem olabilir.
ama bunun genel sorunu Driver sorunu Anakart ethernet Driveri düzgün yüklenmediğinde yapar. Yada uyumsuzluk yaptığında. Windows Update çok güvenme global driverleri indirir. Anakartın sitesinden uygun driverleri kur sorun çözülmüş olacaktır. Bu problemle çok karşılaştım müşterilerim bu problemle çok geldi asıl sorun dediğim gibi driver kaynaklı en kötü ihtimal Etherner kartında sorun vardır Ethernet girişi pinleri yamulmuştur.
Baştada dediğim gibi asıl problemi anlamak için ilk başta wifi ile denemen lazım.
kasa varsa Wifi dönüştürücüler var onla deneyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
kablolarla veya modemle alakalı bir sorun olabilir. En iyisi müşteri hizmetleriyle görüşmek.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar adam zaten kablo ve modem değişimi yapmış :)
İnternet sağlayıcı ile değil problem öyle olsa Telefonda vs de aynı durum olur

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
ben deprem bölgesindeyim 1 yıldır internet gidip gidip geliyor

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Mesela : alt yapın 70 destekliyorsa ve senin paketin 100 mgbt ise kesilmeler söz konusu oluyor bro

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
kasa kullanıyorsan geriye tek anakart girişinde oluşabilcek problem kalmış oraya üfle felan belki çözülür

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
1 Ay öncesine kadar bendede oluyordu eğer durduk yere olduysa bir süre sonra düzeliyor altyapıyla alakalı olabilir. tabi diğer çözümleride denemek size kalmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...