Akım korumalı priz kullanmayı deneyeceğim. Yukarıda da söylendiği gibi belki anlık elektrik kesintileri oluyor diyeceğim ama 10 dakikada 2 kere olur mu emin değilim.Bilgisayara interneti kablo ile ver modem ile bilgisayar arasındaki kablo bağlantısını en kısa boyutlarda yap. Akım korumalı priz kullanıp modemini ona tak. Dns ayarlarını kontrol et.
Sürekli olup olmadığını tam anlayamıyorum. Oyunlarda net anlaşılıyor çünkü 2-3sn'lik droplar oyun zevkini ve kalitesini büyük boyutta etkiliyor.Sadece oyun sırasında mı yapıyor ? Sürekli olan bir şey ise bunun problemi driver ile alakalı.
Eğer Notebook ise Wifi ile dene . Kasa ise wifi varsa gene wifi ile dene Wifid kopukluk olmuyorsa Ethernet kartında problem olabilir.
ama bunun genel sorunu Driver sorunu Anakart ethernet Driveri düzgün yüklenmediğinde yapar. Yada uyumsuzluk yaptığında. Windows Update çok güvenme global driverleri indirir. Anakartın sitesinden uygun driverleri kur sorun çözülmüş olacaktır. Bu problemle çok karşılaştım müşterilerim bu problemle çok geldi asıl sorun dediğim gibi driver kaynaklı en kötü ihtimal Etherner kartında sorun vardır Ethernet girişi pinleri yamulmuştur.
Baştada dediğim gibi asıl problemi anlamak için ilk başta wifi ile denemen lazım.
kasa varsa Wifi dönüştürücüler var onla deneyebilirsin.
Hocam açık söyleyeyim gelen mesajları oArkadaşlar adam zaten kablo ve modem değişimi yapmış
İnternet sağlayıcı ile değil problem öyle olsa Telefonda vs de aynı durum olur
cmd gir. " ping 1.1.1.1 -t " komutu yaz bak kopma oluyormu. bi kaç dk izle anlarsın
Bu kadar sık elektrik kesintisi olabilir mi ki?knk o anlık milisaniyelik elektrik kesintilerinden oluyo tesisatını kontrol ettir yada bir küçüçk prizli jenarötör al
Vodafone kullanmıyorum da aramakla ne alakası var?Vodafone'da klasik bir sorun o bendede oluyor müşteri hizmetlerini ararsanız bir yerden sonra düzeliyor