Oyun oynarken internet anlık 2-3 saniyelik kesinti yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
2 HİZMET YILI
modemden kablo çek aynı sıkıntı devam ederse hangi internet olduğunada bağlı olabilir.

Üye
2 HİZMET YILI
modemde bir sıkıntı olabilir modem değiştirmeyi denedin mi

ölmedim geri döndüm kaldığımız yerden devam
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
disk kullanımını kontrol et oyundayken

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
gördüğüm kadarı ile paket kaybı yaşıyorsun tam net çözümü olmasada farklı kaynaklardan arayıp çözüm yolları denemen en iyisi olacak senin için

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
cmd gir. " ping 1.1.1.1 -t " komutu yaz bak kopma oluyormu. bi kaç dk izle anlarsın

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Vodafone'da klasik bir sorun o bendede oluyor müşteri hizmetlerini ararsanız bir yerden sonra düzeliyor

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bilgisayara interneti kablo ile ver modem ile bilgisayar arasındaki kablo bağlantısını en kısa boyutlarda yap. Akım korumalı priz kullanıp modemini ona tak. Dns ayarlarını kontrol et.
Akım korumalı priz kullanmayı deneyeceğim. Yukarıda da söylendiği gibi belki anlık elektrik kesintileri oluyor diyeceğim ama 10 dakikada 2 kere olur mu emin değilim.
Sadece oyun sırasında mı yapıyor ? Sürekli olan bir şey ise bunun problemi driver ile alakalı.
Eğer Notebook ise Wifi ile dene . Kasa ise wifi varsa gene wifi ile dene Wifid kopukluk olmuyorsa Ethernet kartında problem olabilir.
ama bunun genel sorunu Driver sorunu Anakart ethernet Driveri düzgün yüklenmediğinde yapar. Yada uyumsuzluk yaptığında. Windows Update çok güvenme global driverleri indirir. Anakartın sitesinden uygun driverleri kur sorun çözülmüş olacaktır. Bu problemle çok karşılaştım müşterilerim bu problemle çok geldi asıl sorun dediğim gibi driver kaynaklı en kötü ihtimal Etherner kartında sorun vardır Ethernet girişi pinleri yamulmuştur.
Baştada dediğim gibi asıl problemi anlamak için ilk başta wifi ile denemen lazım.
kasa varsa Wifi dönüştürücüler var onla deneyebilirsin.
Sürekli olup olmadığını tam anlayamıyorum. Oyunlarda net anlaşılıyor çünkü 2-3sn'lik droplar oyun zevkini ve kalitesini büyük boyutta etkiliyor.
Arkadaşlar adam zaten kablo ve modem değişimi yapmış :)
İnternet sağlayıcı ile değil problem öyle olsa Telefonda vs de aynı durum olur
Hocam açık söyleyeyim gelen mesajları o
cmd gir. " ping 1.1.1.1 -t " komutu yaz bak kopma oluyormu. bi kaç dk izle anlarsın
1709065975321.png

Göründüğü gibi ara ara kopmalar oluyor.

knk o anlık milisaniyelik elektrik kesintilerinden oluyo tesisatını kontrol ettir yada bir küçüçk prizli jenarötör al
Bu kadar sık elektrik kesintisi olabilir mi ki?

Vodafone'da klasik bir sorun o bendede oluyor müşteri hizmetlerini ararsanız bir yerden sonra düzeliyor
Vodafone kullanmıyorum da aramakla ne alakası var?

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hocam sana dediğimi yap driveri güncelle anakartın. Düzelmezse Slotta sorun vardır. Ama büyük ihtimal Driver ile alakalı. ama ondan önce wifi ile denemen lazım

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
alt yapısal olabilir modem kabloları üzerinden başka temas eden kablo olmasın birbirlerine değmesinler birde bunları dene

You Fought well but on the wrong side
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bende de vardı bu sorun çözümünü kabloyu gevşek bırakmakta buldum aşırı gerilince git gel yapıyor sürekli

Üye
1 HİZMET YILI
alt yapı kaç mgb örneğin 100 mgb internet paketin var ama alt yapı 50 mgb e kadar destekliyosa yapıyo anlık kesintiler

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
Bence altyapıyla alakalı sonuçta tr de çokta iyi bi altyapı yok oluyo öyle şeyler

Üye
Ödüller
1
1 HİZMET YILI
ben deprem bölgesindeyim 1 yıldır internet gidip gidip geliyor

Üye
1 HİZMET YILI
bendede oluyor ama bende çözemedim

bendede oluyor ama bende çözemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...