Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
valorant lol gibi oyunlarda iyi oynuyorsan anca boost yapabilirsin yada skinli hesapların ticaretini yaparsın ucuzdan alıp üzerine pay koyup satabilirsin başka bu oyunlardan para kazanmak pek mümkün değil
Ben Silkroad Online oynarak güzel paralar kazandım eskiler bilir. İtem satarak, serverin ilk zamanların da slottan değerli item çıkardığınız zaman güzel fiyata satarsınız veya charınızı sağlamlaştırıp satılabilir. En güzeli de Server kurarak belirli bir ekip ve para karşılığın da sunucu işine girerek donate vs. Ama serverinize oyuncu çekmeniz gerekicek çünkü hali hazırda bir kitle illa ki var ama eskiye kıyasla oyuncu sayısı az. Sunucuyu otutturup sağlamlaştırırsanız kısa süre içersinde güzel paralar elde edebilirsiniz.
Dostum iyi oynadıgını düşünüyorsan bazı sitelerde boostır olabilirsin veya testır olabilirsin oyun yapanların oyunlarını deniyorsun sadece bi kaç saat okadar
Sanırım şu an boosterlık en iyi kazandıran özellikle de LoL çok revaçta. Ama Steam üzerinden tf2 ve csgo da çıkan itemleri kasaları satarak güzel para kazandırıyor