SAPANCALI
Seçkin Üye
Aynen Oyun İçinde Olsa Anlarım Aim Felan Açık Olsa Neyse Hiç Bişi Yapamadanyapabilecek pek bir şeyin yok sanki girer girmez algılamasıda garip
biraz senin şanssızlığına gelmiş heraldeAynen Oyun İçinde Olsa Anlarım Aim Felan Açık Olsa Neyse Hiç Bişi Yapamadan
Yeni Hesapla Deniyim O da Olmasa demeki hilede bir sıkıntı var...biraz senin şanssızlığına gelmiş heralde
daha oyuna gırmedım ne hwidinden bahsediyon ? ilk girişim daha demişimhwid ban yemiş olabilirsiniz geçmiş olsun
postta ilk girişin olduğunu belirtmemişsin? hemen bi yükselmen çok yanlışdaha oyuna gırmedım ne hwidinden bahsediyon ? ilk girişim daha demişim
Özür Dilerim Cidden Ama Oyuna Bi Gireydim Bizim Ağız Dilimiz de öyle konuşuldugundan anlamamış olabilirsin...postta ilk girişin olduğunu belirtmemişsin? hemen bi yükselmen çok yanlış
Knk Mobil Kullanmıyorum ki Sadece Pubg Lite Oynamak İstedim O Da Girer Girmez Ban...knk geçmiş olsun hilede sıkıntı olmayabilir sen bilgisayarına başka sitelerden pubgmobıle hilesi indirdiysen onları 3.part yazılım programı diye algılayıp şipheli dosyalardan dolayı hack banı veriyor
Dün 1 oyun attım ve oyun esnasında 100 yıl ban yedim. Esp dışında hiç bir şey aktif değildi. Güncelleme şart sanırım.Resim Atıcam Daha Giriş Yaparken Ban Yedim Hileden Oyuna Giriş Yapaydım Bi Bune Nasıl Yapıcam Lütfen Yardım Edermisiniz...
Resim Link:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?