Oyuna girince ekran no signal hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
beyler yeni ekran aldım hdmı ile bağladım pc acılırken yada googlede gezerken sorun yok ama oyuna girince klavye fare ve ekran direk kapanıyor no signal diyor problem nedir

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
hdmi girişin anakartamı bağladın ekran kartınamı ? 2 adet hdmi girişi olması lazım diğerine bağlayıp dene çalışır yüksek ihtimalle.

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
beyler yeni ekran aldım hdmı ile bağladım pc acılırken yada googlede gezerken sorun yok ama oyuna girince klavye fare ve ekran direk kapanıyor no signal diyor problem nedir
Selam! Belirttiğim maddeleri uygulayın, çözüm alamazsanız tekrardan bildiriniz.
  1. HDMI kablosunu ve bağlantı noktalarını kontrol edin. HDMI kablosu veya bağlantı noktaları arızalı olabilir ve bu nedenle ekran sinyalini alamayabilir. HDMI kablosunu ve bağlantı noktalarını kontrol etmek için, kabloyu çıkarıp tekrar takın ve bağlantı noktalarını temizleyin.
  2. Ekran kartı sürücülerini güncelleyin. Ekran kartı sürücüleri eskiyse, bu nedenle oyun oynarken ekran sinyalini alamayabilir. Ekran kartı sürücülerini güncellemek için, üreticinizin web sitesine giderek en yeni sürümü indirin ve bilgisayarınızın ekran kartı sürücülerini güncelleyin.
  3. Ekran kartınızın güç kaynağını kontrol edin. Ekran kartınızın güç kaynağı yetersiz olabilir ve bu nedenle oyun oynarken ekran sinyalini alamayabilir. Ekran kartınızın güç kaynağını kontrol etmek için, ekran kartınızın gereksinimlerine göre yeterli bir güç kaynağı kullanıyor olup olmadığını kontrol edin.
  4. BIOS ayarlarını kontrol edin. BIOS ayarları yanlış olabilir ve bu nedenle oyun oynarken ekran sinyalini alamayabilir. BIOS ayarlarını kontrol etmek için, bilgisayarınızın BIOS menüsüne girerek ayarları kontrol edin.

İyi forumlar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...