Çözüldü Bilgisayar açılırken no signal hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Bilgisayarım yeni geldi, monitöre bağladım. Fişini taktım, no signal yazıyor. Tüm kablolar yerinde, hiçbir sıkıntı yok.

7788CD39-B4DD-48A6-9518-BC1D79C91135.jpeg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Çözüm
ramlerin tam oturmamis olabilir, bazen kablolarin 2 tarafi da ayni islevi gormuyor, ters uclarini takarak deneyebilirsin. veya soket bozulmus olabilir.
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
dostum bu konu hakkında çok fazla neden olabilir bilgisayarın yeni geldiği için takılan parçalarda bir yanlışlık olabilir çeşitli sitelerden sorunlara bakabilirsin
ayrıca eğer bilgisayardan anlıyorsan içini kontrol etmeni öneririm veya kablonda sıkıntı olabilir hepsini gözden geçir

Uzman Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
knk pili konnstorl et cıkar tak
benımde oluyordu ben pıl deyıldım bıle hdmı kablo deyıstım sorun cozuldu

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
ekran kartıyla ilgili bir sorun olabilir, monitörde görüntü var. ekran kartını çıkartıp, bağlantıyı anakarta takın. sorun hangi parçada daha basit anlarsınız.

Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bilgisayarında speaker var mı yani açtığında bip sesi geliyor mu geliyorsa açılınca kaç bip sesi geliyor dinleyip buraya yazarsan hatayı sana söylerim hocam

ɪᴛ ᴅᴏᴇsɴ'ᴛ ᴄᴏɴᴄᴇʀɴ ʏᴏᴜ ᴀᴛ ᴀʟʟ.
Süper Moderator
Ödüller
9
Sosyal
4 HİZMET YILI
kanka kasanın arkasındaki girişte bazen 2 tane oluyor hdmi girişi gizli giriş benim pcde de öyle olduydu 2 saat aradıydım :D 2. girişe takınca çözülüyor

Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
sorun ramden kaynaklanıyor gibi yuva tam oturmamış olabilir çıkar tak işlemi uygulayıp deneyebilirsin

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
kral büyük ihtimalle prize taktığın kabloda sorun vardır bilgisayar priz arası kabloyu kontrol et bence onun dışında monitörde sıknıtı olabiilir verya içinde bi parça tam oturmadığı için eror veriyor olabilir ama en ihtimal o kabloda kabloya bakmanı öneririm

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
ramlerin tam oturmamis olabilir, bazen kablolarin 2 tarafi da ayni islevi gormuyor, ters uclarini takarak deneyebilirsin. veya soket bozulmus olabilir.

Çözüm
Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Monitörün kablosunu kontrol edebilirsin olmazsa aldığın yerle görüş garanti kapsamı vs. sorun çıkmasın sonrasında

injecting to 0xDEADBEEF
Ultra Üye
Ödüller
13
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bilgisayara start verdiğinde klavyeden numlock veya capslock tuşuna bas. Işığı yanıp sönüyorsa monitör ile ilgili bir sorunun vardır. Eğer capslock ışığı yoksa klavyede kasanın içini aç, ramleri sök tekrar tak muhtemelen sorunun düzelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...