Oyuna script dosyasını eklemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
arkadaşlar oynadığım ib oyun var Darkorbit diye ib oyun flash playerdesteiği kalkınca indirmeli oldu ve bir script dosyası buldum oyunda görünmezleri görmke için yapılmış bir script bunu oyuna nasıl ekleyebilirim entegre edebilrim ?
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim konuyu bulamadım .

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Scrip Dosyalarının Bulunduğu Yere Atabilirsin Tabi Oradaki Dosyanın İsmini Değiştirrek.

Uzman Üye
5 HİZMET YILI
Ktdsm yeni klasor acip scrip ddie oyunun dosyalarina at sonra buldugun scripi ona kopyala olur ek scrip bulmana grrwk yok

Emanuel Mauro İcardi
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hacı script dosyası var işte bitane o dosyayı oyunda aktifleştirmek istiyorum yani oyunla birlikte çalışmasını istiyorum
bi yardımcı olsanuz çok güzel olur valla
Kardeşim mümkün değil oyun klasörüne atman oyun sürekli güncelleniyor ve kontrol ediliyor farkedilirsin veya oyununda problemler yaşarsın.Görünmezleri görmen çok zor olmasa gerek oyunda bununla iligi bir çok cephane mevcut. Ema olsun Görünmez bozan mayınlar vs bunun için gereksiz bir de mouse kullanmana bağlı tıklayabilirsin seri olursan. Çok zor bir durum

Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Kardeşim mümkün değil oyun klasörüne atman oyun sürekli güncelleniyor ve kontrol ediliyor farkedilirsin veya oyununda problemler yaşarsın.Görünmezleri görmen çok zor olmasa gerek oyunda bununla iligi bir çok cephane mevcut. Ema olsun Görünmez bozan mayınlar vs bunun için gereksiz bir de mouse kullanmana bağlı tıklayabilirsin seri olursan. Çok zor bir durum
vallaha bi sorayım dedim :)) en açıklayıcı en güzel yorum bu gerçekten eline sağlık :)

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
very gratifying your work and the development of it :brainfree:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...