Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
It depends on your budget but if I have those $$ I'll go with the high end ones like the brands of Asus, TUF(Asus as well), Acer esp the Pred. mid range ones are usally nice as well like Asus Vivobook or the Zenbook kinda durable since they are Asus.
Arkadaşım öncelikle hayırlı olsun şimdiden alacağın sistem,fakat ben sana şuan almanı önermiyorum kesinllikle 2 katı fiyat vermiş olacaksın,ve onerım masa üstü alman laptop masaüstü ile aynı özellikte olsa bile laptop daha tuzlu olur .
Bir ürün alırken satıcı veya üretici malının arkasında duruyor mu önce bunu sorgula. Sıfır motosiklet aldım 20K'ya aldığım ilk 3-4 ay serviste yattı çünkü servisi tekti ve üretici malının arkasında durmayıp servisin arkasında durdu. Bu hadiseden sonra fiyatı ne olursa olsun kesinlikle malının arkasında duran markalardan satın alacağıma yemin ettim.