Onaylı Üye
Merhabalar dizüstü bilgisayar almak istiyorum . Bütçem 15.000-17.000₺ arası. Önerilerinizi bekliyorum . Ram 32 istiyorum çalıştığım iş için ekran kartı rtx serisi olsun
O bütçeye bunların harici bir şey almak istiyorsan parana yazık olur. Uyarmadılar deme sonra o bütçeye gidicek en iyi 3 laptop'u yazdım gerisi hata olur.Casper monter dışında önerin beyler .
Güvenemiyorum bu markalara çok söven eden var . Trendyolda güzel indirimler var ordan yakalamayı düşünüyorum birşeylerO bütçeye bunların harici bir şey almak istiyorsan parana yazık olur. Uyarmadılar deme sonra o bütçeye gidicek en iyi 3 laptop'u yazdım gerisi hata olur.
Ben kendim monster kullanıyorum babam da monster kullanıyor üniversitedeki oda arkadaşımda monster kullanıyor. Ve her hangi bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Karşılaşanlar ise hemen çözüp kurtulabiliyor adamlar bu konuda iyi bizim millete bakma kimse her zaman herşeyi beğenemez sürekli yargılar anlamaz bir halttan ama çok biliyormuş gibi konuşur yargılar o yüzden eğer hala böyle süphelerin varsa biraz araştırmayla veya alanlarla konuşarak anlarsın gerçeği. Bu arada böyle marka pcleri sadece ve sadece kendi mağazası veya sitesinden al yoksa sıkıntı yaşarsınGüvenemiyorum bu markalara çok söven eden var . Trendyolda güzel indirimler var ordan yakalamayı düşünüyorum birşeyler