Dostum uzun zamandır mı kullanıyosun çunku hassasiyet sorunu yaşadım ben onunla ve şuanda kiler kutunun içinde diğer mouse larla birlikte yatıyor kablosunu yanlışlıkla sıkıştırdım masaya ondan sonra bir daha eskisi gibi olmadı çalışıyo bir bakıyorsun bi bakıyorsun hareket ettıremıyorum durumum yok bıraz yorumun için saol onu şuanda alamamRazer Deathadder 3500 Oyuncu Mouse
hocam ben bunu kulanıyorum çok memnunum
Ayn Bende öneririrm onuRampage -R44 Makrolu Siyah 6400Dpi Rgb Ledli Gaming Oyuncu Mouse
₺91,50
Steel almaya karar verdim dostum bilmiyorum ama araştırdıgımda en çok yanı o hoşuma gitti yorumun için saol bu arada eğer sıkıntı yaşarsam tüm yorumlarda ki en çok gözde mouse hangisi ise onunla devam edicemimkanın varsa g300s almanı öneririm yok ise rampage'nin ürünlerine bakabilirsin
Yorum kasmak için yorum yapmayın arkadaşlar konuyla alakalı yorum yapın.hck LOL
Dostum steel almaya karar verdim sence dogru bir karar mı yoksa vazmı geçmeliyim ?Rampage
Smx-r70 Blaze
kullandım önerebilirim fiyatı da çok pahalı değil
TL99,99 TL
KARGO BEDAVA
Steel hakkında bir yorumun varmı deneyimin oldumu hocam onunla ilgili ?a4tech v7 bloody candır.
yani kullanan arkadaşlar var 1 sene ömrü var dediler. ben 6 senedir kullanıyorum ve sıfır sıkıntı. ayrıca macrolama seçenekleri çok güzel. fps oyunları için üretilmiş bir mouse. recoil macrosu ayarlaması basit sadece 14 dolara sanırım aktif etmen gerekiyor recoil özelliğini felan kullanmak için.Dostum steel almaya karar verdim sence dogru bir karar mı yoksa vazmı geçmeliyim ?
Post automatically merged:
Steel hakkında bir yorumun varmı deneyimin oldumu hocam onunla ilgili ?