Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Verdiğin fiyatın çok azcık fazlası fakat bu bütçe ile alabileceğin en iyi kulaklıkardan birisi : Rampage Mesh SN-R7 Kendim kullanıyorum hem rahat hemde ses kasma açısından ayak sesleri ön planda.
Bence 0-100 TL arası güzel bir kulaklık bulamazsın. Bütçeni yükseltip 200 yaparsan güzel şeyler alabilirsin.
Sana önerim BU olacaktır.
İlla diyorsan ki "0-100 arası olacak" diye, sana Frisby'in "FHP-G1465R" modelini öneririm.
Reis valla yeni aldım 120 tlye fakat internette 100 tl yazıyor. Bu fiyata görüp görebileceğin en iyi kulaklık valla baya memnunum ben ve mikrafonu da baya kaliteli. İnternette kulaklık v5000 diye arat gelir. Yeşil ışıklı falan yanları ve mikrafon üstü
Gamepower magnus v2 110 120 tl gibi bir şey kullanıyorum dayanıklı ve gayet iyi performansı var eğer sen de bir şeyler biliyorsan çok rahat bir şekilde oyunlarda ses kasabilirsin.İyi Forumlar <3
Bence 0-100 TL arası güzel bir kulaklık bulamazsın. Bütçeni yükseltip 200 yaparsan güzel şeyler alabilirsin.
Sana önerim BU olacaktır.
İlla diyorsan ki "0-100 arası olacak" diye, sana Frisby'in "FHP-G1465R" modelini öneririm.