Onaylı Üye
oyunda pubg valorant vs arkamdaki sesler çok kısık geliyor hrtf ayarınıda değiştirdim olmadı lütfen yardımcı olun
kulaklığının 7.1 ayarı ve 3d ayarı kapalıdır. windows ses yöneticisinden room equalizor fln aç. driverini da kulaklığın hangi modelse yardımcı olalım.oyunda pubg valorant vs arkamdaki sesler çok kısık geliyor hrtf ayarınıda değiştirdim olmadı lütfen yardımcı olun
Pek Alakası Yok Diye Düşünüyorum Şahsen Çünkü Driver Veya Kulaklıksal Bir Problem Veyahut Yazdığım Gibi Olduğundan Şüphe Duyuyorum.ses düzeyi eşitleyicisini aç ses ayarlarından
Bende de vardı ses aygıtını güncelle düzeliroyunda pubg valorant vs arkamdaki sesler çok kısık geliyor hrtf ayarınıda değiştirdim olmadı lütfen yardımcı olun
o sorunu bende yaşıyorum önüme dönünce sesi almaya başlıyorumoyunda pubg valorant vs arkamdaki sesler çok kısık geliyor hrtf ayarınıda değiştirdim olmadı lütfen yardımcı olun
Kulaklıgıı degiştirebilirsin kaitesizseoyunda pubg valorant vs arkamdaki sesler çok kısık geliyor hrtf ayarınıda değiştirdim olmadı lütfen yardımcı olun
göremedim ayarlardan biraz detaylı anlatırmısınses düzeyi eşitleyicisini aç ses ayarlarından
pubg valorant gibi oyunlarda yani ses kasılan oyunlarda oluyo genelde.Hangi oyunda olduğunu belirtirsen daha rahat yardımcı olabiliriz
hyr ters falan değil knk kaç haftadır böyle 7.1 ile alakalı ama driver indiremiyom hata veriyorters takmış olabilirsin
ses aygıtını nerden güncelliyeceğim kulaklığımı diyosun windowsun ses aygıtı driverlarınımıBende de vardı ses aygıtını güncelle düzelir
game power magnus v2 nasıl açıcam 3 d ayarınıkulaklığının 7.1 ayarı ve 3d ayarı kapalıdır. windows ses yöneticisinden room equalizor fln aç. driverini da kulaklığın hangi modelse yardımcı olalım.