Uzman Üye
Oyunda değilken ekran kartı % 100 kulanıo bunun çözümünü bilen varmı ?
ama derecesi 46 derece artmıo hiçHocam bilgisayarınıza virüs girmiş ve mining yapılıyor olabilir, temiz bir tarama yaparsanız sorununuz çözülecektir.
Hocam derece normal gibi ama siz yine de bir tarama falan yapın, sisteminizin soğutması iyiyse mining fark edilemeyebilir.ama derecesi 46 derece artmıo hiç
uygulamalarda yok kullanan görünmio cpu çalışmıo ekran kartı % 100 gözüküohangi uygulamanın açık olduğuna bak anti virüs proğramlarından kaynaklı oluyor bazen
eğer teknik bigin var ise ekran kartını söküp pinleri bir silgi yardımı ile temizle aynı şekilde anakartın soketini de diş fırçası ile temizle dene pinler temas etmiyordur daha önce yaşadım bu sorunu sorun çözülmez ise tekrar yazuygulamalarda yok kullanan görünmio cpu çalışmıo ekran kartı % 100 gözüküo
steamdan ekle ( pau )eğer teknik bigin var ise ekran kartını söküp pinleri bir silgi yardımı ile temizle aynı şekilde anakartın soketini de diş fırçası ile temizle dene pinler temas etmiyordur daha önce yaşadım bu sorunu sorun çözülmez ise tekrar yaz
hiç duymadım böyle bişey yenimi çıktı anti virüs var bilgisayarda böyle bişey mümkün değil bilmeden saçmalamaHocam bilgisayarınıza mining virüsü girmiş.