fps ile alakalı değil. fps değerlerim iyi.fps ile alakası olabilir mi
oyun zaten güncel.sorunun neden kaynaklandığını bulamadım.bende de aynı problem var bazen ates ediyor bazende etmiyor güncelleme şart
optik derken reisoptikte sıkıntı olabilir
evet gameloop emülatör ile oynuyorum. herhangi bir farklı tuşa basmıyorum. mouse ile ateş ediyorum takılı kalıyor mouse.anladığım kadarı ile pcde emülatör ile oynuyorsun emülotor da bazı tuşlar var bunlar takılmasına neden oluyor onlara basmadıgına emin ol " , ctry vs gibi onlara farkında olmadan basarsan bu dediklerin olabiliyor daha dikkatli dene bak
Arkadaşlar merhaba
tek pubg de mi olyor yoksa butun oyunlardamıArkadaşlar merhaba
pubg mobile oyun oynarken mouse takılıyor ve kendi kendine silah sıkıyor. oyunu sildim yükledim ama yine aynı. logitech driver yükledim yine aynı. kısacası ne yaptımsa sorunu çözemedim.konu hakkında yardım edebilir misiniz?
mousenin altındki yanan şey reis onu demek istedimoptik derken reis
tamamdır reis anladımmousenin altındki yanan şey reis onu demek istedim
dostum işte farkında olmadan basıyorsundur oradan tuş ayarlarını kendine göre düzenle bir de öyle deneme yap sorunun çözüleceğini düşünüyorumevet gameloop emülatör ile oynuyorum. herhangi bir farklı tuşa basmıyorum. mouse ile ateş ediyorum takılı kalıyor mouse.
i have some issuseArkadaşlar merhaba
pubg mobile oyun oynarken mouse takılıyor ve kendi kendine silah sıkıyor. oyunu sildim yükledim ama yine aynı. logitech driver yükledim yine aynı. kısacası ne yaptımsa sorunu çözemedim.konu hakkında yardım edebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?