Oyunda yaşadığınız garip bir anı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Herkes yaşadığı garip bir anıyı anlatırsa güzel olur bakalım kimler ne yaşamış bizde biraz gülmüş oluruz :D

Onaylı Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
braumla w atarken galio r si yiyip gökyüzüne çıkmam

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Pubgde buglı bi ev köşesine bilmeden gitmişdim karakter gökyüzüne fırlamışdı birden son 10 kişi kala solo maçda ölmüşdüm bu yüzden :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Pubgde buglı bi ev köşesine bilmeden gitmişdim karakter gökyüzüne fırlamışdı birden son 10 kişi kala solo maçda ölmüşdüm bu yüzden :D

Bunun bir benzerini bende yaşadım ama ben yere çakıldım baya baya ışınlandım yani :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Lolde yıllardır görüşmediğim çocukluk arkadaşımla oyunda tanışıp ekleşip pre girmiştik süper lotodan daha düşük şans oranıyla birbirimizi bulmuştuk :D

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Lolde yıllardır görüşmediğim çocukluk arkadaşımla oyunda tanışıp ekleşip pre girmiştik süper lotodan daha düşük şans oranıyla birbirimizi bulmuştuk :D

Kanka bu nasıl bir tesadüf çok şaşırdım sonra nasıl öğrendiniz peki?

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
4 yıl önce twitterdan bir avukata sövmüştüm. Allahtan anlayışlı bir abi çıktı da büyümeden kapandı konu.

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Battlefield 1 de motobisikletten indikten sonra mayın döşüyordum ve motosiklet hareket halinde kalmış patlatmıştı çok gıcık bir durum

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Pubg mobile oynarken evin çatısındaki adama motorun tekeri ile head shot atmıştım

Birde pubg de koşan adama 350 metreden tek head shot atmıştım bin kere atsan öyle denk gelmez

Cs goda dust 2 de online oynarken awm ile 3 kişi kapının tahtasından tek mermi yemistik hala unutmuyorum ne sövmüştüm o gün ona
Post automatically merged:

Battlefield 1 de motobisikletten indikten sonra mayın döşüyordum ve motosiklet hareket halinde kalmış patlatmıştı çok gıcık bir durum
Biz uçaklara uzaktan bomba koyuyorduk hava limanında uçurmaya çalışanı patlatıyorduk:D

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Pubgde buglı bi arabaya binip yolda önce tekerleklerin yere batmasıyla yolun içine gömülmüştük xd
Post automatically merged:

Pubgde buglı bi arabaya binip yolda önce tekerleklerin yere batmasıyla yolun içine gömülmüştük xd

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Battlefield 1 de roketle düşürdügüm uçak benim üstüme düşmüştü

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Mtada DD Modunda Adam Bana Çarpmak Üzere Chata Adını Yazdım Bana Yazıcak İken Kendisi Düştü Öldü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...