g27 logitech serisini öneririm reis çok kullanışlı bir üründür.iyi forumlar arkadaslar yeni pc aldım ve bu pcde her oyunu deneyimlemek istiyorum ve bunu icin direksiyon seti almak istiyorum aranızda kullanan varsa sevdigi ve sevmedigi özelliklerini yazarak model verebilirseniz cok sevinirim tesekkürler iyi forumlar
Logitech g29iyi forumlar arkadaslar yeni pc aldım ve bu pcde her oyunu deneyimlemek istiyorum ve bunu icin direksiyon seti almak istiyorum aranızda kullanan varsa sevdigi ve sevmedigi özelliklerini yazarak model verebilirseniz cok sevinirim tesekkürler iyi forumlar
logitech g920 biraz tuzlu ama bulursan uyguna yıllarca gider gerçekci araba deneyimiiyi forumlar arkadaslar yeni pc aldım ve bu pcde her oyunu deneyimlemek istiyorum ve bunu icin direksiyon seti almak istiyorum aranızda kullanan varsa sevdigi ve sevmedigi özelliklerini yazarak model verebilirseniz cok sevinirim tesekkürler iyi forumlar
Logitech 923 öneririm ben deLogitech serisinden 923 kesinlikle tavsiye ederim
g29 güzel kullanışı hissiyatı olsun fiyat konusu biraz yani ama direksiyon seti sonuçtaiyi forumlar arkadaslar yeni pc aldım ve bu pcde her oyunu deneyimlemek istiyorum ve bunu icin direksiyon seti almak istiyorum aranızda kullanan varsa sevdigi ve sevmedigi özelliklerini yazarak model verebilirseniz cok sevinirim tesekkürler iyi forumlar