Oyunlar için windows ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sivri dilliyim
Süper Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
ghost spectre diyen arkadaşlara hitaben;
arkadaşlar ben ikisinide uzun süre kullandım(win10) ve kesinlikle win 10 home oyunlar için ghost spectreden 2-3 kat daha hızlı çalışıyor.
Post automatically merged:

Ghost spectreyi ben şahsen önermiyorum. Bütün isoyu tarattığınızda backdoor çıkaran bir sistem. Ayrıca normal windowslardan inanın hiç farkı olmuyor eğer oyunlar için late bir windows arıyorsanız kinghazenin windowsu gayet işinize yarayacaktır.

GS build 1909 (seçmeli install olan) sürümünü bir tekrardan incelemen güzel olur. ESD li olan sürümüne bakman lazım. Emin ol ne dediğimi anlayacaksın.
backdoor olmasa da zaten normal win 10 homedan hızlı çalışmıyor

Son düzenleme:
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
ghost spectre diyen arkadaşlara hitaben;
arkadaşlar ben ikisinide uzun süre kullandım(win10) ve kesinlikle win 10 home oyunlar için ghost spectreden 2-3 kat daha hızlı çalışıyor.

backdoor olmasa da zaten normal win 10 homedan hızlı çalışmıyor
Aynen öyle zaten çok bi fark yok aralarında yüklemeye deymez. Benimde bilgisayarım uzun süre çok low specti. Ben kinghazenin win10 pro lite sürümünü kullanıyordum hdd olan bilgisayar sanki ssd varmışçasına hızlı çalışıyordu.

Onaylı Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
güvenlik konusunda tedirginsen orjinal bir windows isosu indir nt lite ile kullanmadığın şeyleri kırpabilirsin ben öyle yapıyorum

güvenlik konusunda tedirginsen orjinal bir windows isosu indir nt lite ile kullanmadığın şeyleri kırpabilirsin ben öyle yapıyorum

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
herhangi bir özel win kulanmana gerek yok Windows 10 pro gayet iyi ve en güzel çalışan windowslar dan biri

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Custom windows kullanırken daha çok dikkat etmek lazım haberiniz olsun

Süper Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Windows 10 game version yaz çıkar link paylaşmamız yasakmış paylaşamıyorum

Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bu konu benim de işime yaradı ghost spectre yi daha ilk defa duydum hep kinghaze in Windows ları kullanıyordum ghost u da bir denemek lazım

Trent Alexander Arnold
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben windows 11 kullanıyodum şimdi windows 10 tekrar geri dönüyorum windows 10 en iyisi

Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ghost spectreyi ben şahsen önermiyorum. Bütün isoyu tarattığınızda backdoor çıkaran bir sistem. Ayrıca normal windowslardan inanın hiç farkı olmuyor eğer oyunlar için late bir windows arıyorsanız kinghazenin windowsu gayet işinize yarayacaktır.

GS build 1909 (seçmeli install olan) sürümünü bir tekrardan incelemen güzel olur. ESD li olan sürümüne bakman lazım. Emin ol ne dediğimi anlayacaksın.
yok dostum, ben 20h2 versiyonunu kullanıyorum, hiçbirşey görmedim
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

gİGA ChaD
Süper Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bi dk bu olay ne birisi açıklayabilir mi bu konuda hiç bilgim yok bu modlu windowsun artı ve eksileri neler

𝘪𝘤𝘦𝘺 𝘴𝘱𝘪𝘤𝘦𝘺
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
4 HİZMET YILI
Ghost Spectre güvenilir mi pek bilmiyorum ama Windows 11 Windows 10'a göre daha hızlı orijinal Windows 11 sürümü kullanabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...