Oyunlar bağımlılık yaptığı için hile açıyoruzBen küçüklüğümden beri bir takım oyunlar oynuyorum gerek cs 1.6 gerek cs go, gerek lol ve neredeyse oynadığım tüm oyunlarda hile kullandım ve hile kullanmayı bırakadım ama bunun öncesindede o oyunları gerçekten neredeyse her vakit bulduğumda oynuyordum. Hile kullanmamın sebebide işte kötü oynamam (aşırı iyi oynadığımı iddia etmiyorum) falan değildi yani beni hilenin içine çektiğini fark ettim. Ve bir süre sonra cs go yu bıraktım bir şekilde ama arada hala açıp hileli cs videolarını izliyorum. Şimdi hile kullanan arkadaşlara sorum siz hileyi keyfi mi kullanıyorsunuz yoksa bağımlılık mı yaptı
hilenin bağımlılık olabilir ama kişiden kişiyede değişir zamanında arkadaşlarımla beraber kullanıyordum ama çoğu bıraktıhile bi bağımlılıktır hileyle ego tatmin edersin buda hoşuna gider ve sürekli yapmaya başlarsın birilerinden üstün olmak istersin
aslında karşıma hile falan gelmesi öyle aşırı canımı sıkmıyor ama işte karşıma hileli videolar çıkınca kendimi durduramıyorum bende hile açıyorumİlk oyun bağımlılık yapar bi kaç yıl oynarsın sonra karşına bi kaç hile gelirse sende açarsın bu daha çok bağımlılık yapar hile kullanmayan arkadaşlarınla oynarsan çok sarar bu böyle devam eder
normalde Nba 2k21 gibi bi oyunda hile açacak biri değildim ama herkes hileydi kanka bende deneyeyim dedim bağımlılık oldu yahilenin bağımlılık olabilir ama kişiden kişiyede değişir zamanında arkadaşlarımla beraber kullanıyordum ama çoğu bıraktı
Post automatically merged:
aslında karşıma hile falan gelmesi öyle aşırı canımı sıkmıyor ama işte karşıma hileli videolar çıkınca kendimi durduramıyorum bende hile açıyorum
kanka hoşuna giden veya seni mutlu eden şeyi yaparsın hile veya oyunu seviyorsan bağımlılıık yaparBen küçüklüğümden beri bir takım oyunlar oynuyorum gerek cs 1.6 gerek cs go, gerek lol ve neredeyse oynadığım tüm oyunlarda hile kullandım ve hile kullanmayı bırakadım ama bunun öncesindede o oyunları gerçekten neredeyse her vakit bulduğumda oynuyordum. Hile kullanmamın sebebide işte kötü oynamam (aşırı iyi oynadığımı iddia etmiyorum) falan değildi yani beni hilenin içine çektiğini fark ettim. Ve bir süre sonra cs go yu bıraktım bir şekilde ama arada hala açıp hileli cs videolarını izliyorum. Şimdi hile kullanan arkadaşlara sorum siz hileyi keyfi mi kullanıyorsunuz yoksa bağımlılık mı yaptı
hileyle oynamak çok ayrı bi keyifBen küçüklüğümden beri bir takım oyunlar oynuyorum gerek cs 1.6 gerek cs go, gerek lol ve neredeyse oynadığım tüm oyunlarda hile kullandım ve hile kullanmayı bırakadım ama bunun öncesindede o oyunları gerçekten neredeyse her vakit bulduğumda oynuyordum. Hile kullanmamın sebebide işte kötü oynamam (aşırı iyi oynadığımı iddia etmiyorum) falan değildi yani beni hilenin içine çektiğini fark ettim. Ve bir süre sonra cs go yu bıraktım bir şekilde ama arada hala açıp hileli cs videolarını izliyorum. Şimdi hile kullanan arkadaşlara sorum siz hileyi keyfi mi kullanıyorsunuz yoksa bağımlılık mı yaptı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?