- Yasaklandı
gereksiz bir yorum adam kaç paralık makine dizmiş sen öpüp başına koy diyorsun, parasının karşılığı 200-300 fbs fln değilSenin fps sorunun mu var şim 100-200 arası fps alıyorsan öp başına koy. Bir de o izlediğin adamlar oc yapmış olabilirler bir de ona bak.
Dostum yeni format attım bilgisayara 2,3 gün önce şuan piyasada en çok performans isteyen oyun ile en düşük isteyen oyun arasında en fazla 20 fps artışım olur ekran kartım oyunlarda %20 işlemcim ise %40 kullanılıyor daha da yukarı çıkmıyor anlayamadım ortalama fps battleroyale için - 140 - 200 arası moba oyunlar için 200 - 230 arasıBildirim sistemini kapat sistem özelliklerinden sistemini temizle ve tekrar kaç fps aralığında oynadığını yazarmısın ?
sorun burda 20 fps değil ve ayrıca yaptım ayarlarla alakalı bir şey değil bu burda ki konu işlemcimin ve ekran kartımın kullanılmamasıgrafikleri düşür ve görüş mesafesini kompile kapat en az +20fps
mümkün değil böyle bir sorun olmasıbilgisayarın dar boğaz yaşıyordur yeni eklediğin parcaların uyumluluğunu testet
Dostum yeni format attırdım attırmadan önce de böyleydi tüm parçaları vatan bilgisayardan aldım ve vatanın garanti süresi bana verdiği en azından 4 yıl ve ben vatana geri götürdüm pc yi her şeyine baktılar 20 gün sonra hiç bir şekilde sorun olmadığını söyleyip geri gönderdiler ayriyetten sıvı soğutucum pc nin içindeki tüm tozları alıp kendi hanesinde biriktiriyor ve dolduğu zaman ise fanların yardımı ile dışarı atıyor pc nin içi şuan masaüstümden daha temizdir emin olabilirsinbilgisayarına bi bakım yaptır fps düşmesi normal değil
galiba net olarak anlatamadım sorunumu ya da sen anlamak istemedin 40 bin tl lik bir pc topladım KDV dahil ve bunu kredi çekerek almak zorunda kaldım burda verdiğim paranın karşılığını alamadığımdan söz etmeye çalışıyorum ve sorun için çözüm arıyorum eğer sen 100 fps alıyor isen sen öpüpte başına koyabilirsin dostum teşekkürler ayrıca ekran kartım ve ana kartım OC li işlemcim ise 4.2 ghz olmasına rağmen şuan 4.8 Ghz de çalışıyorSenin fps sorunun mu var şim 100-200 arası fps alıyorsan öp başına koy. Bir de o izlediğin adamlar oc yapmış olabilirler bir de ona bak.
dostum böyle minecraft oynamak için böyle bir pc toplamadığımı anlamış olman lazımdıoynadığın oyunlar tek çekirdek olabilir, bazı ufak oyunlarda durum böyle maalesef
oc li zaten teşekkür ederim amaoverclok yaptırmanı öneririm ozaman kral (bilmiyorsan kendin yapma bilgisayarı bozabilirsin) bide profesyönel birilerine yaptırmaya özen göster
dostum fps arttırma videoları düşük bütçeli pc ler içindir yüksek bütçeli bir pc ye sahip isen zaten onları yapmana gerek kalmaması lazımdır şuan bahseetiğim yani kendi bilgisayarım 40 bin civarıBirçok FPS artırma videosu izledim. Aralarında en sağlam çözüm videosunu UNLOST paylaştı. Bence bir dene. Benim pc o kadar kaliteli değil ama en az 10-20 Fps değişti oyunlarda.
Link:
mümkün değil böyle bir şeyoptimizasyonu düşük oyunlarda düşük fps alman normal ama gta tarzı oyunlarada almaman gerekn fps leri alıyorsan dar boğaz yiyorsundur
bi pc temizleyici progarm yükle tüm çerezlerini temizlesin reklam olur diye isimini vermek istemiyorum ama youtubeden araştır bulursun daha iyilerini olmadıysa pc bi formatlaDostlarım selamlar bilgisayar özelliklerim şu şekilde
Ekran Kartı : MSI GeForce RTX 2080 Ti GAMING X TRIO 11GB GDDR6 352 Bit Ekran Kartı
Anakart : MSI Mpg Z390 Gamıng Plus Soket 1151 Ddr4 4400(Oc) Hdmı Dvı M.2 Usb3.1 Atx Anakart
İşlemci : Core i7 7700K Soket 1151 4.2GHz 8MB Cache İşlemci
Ram : G.Skill Trident Z RGB F4-4400C18D-16GTZR 16 GB 2 x 8 GB DDR4 4400 MHz 288-pin
SSD : Samsung 970 Evo NVMe 1TB 3400MB-2500MB/s M.2 SSD (MZ-V7E1T0BW)
Power sup. destekliyor bilgisayarı 800 v. ye kadar onun dışında sıvı soğutucu mevcut fakat oyunlarda baktığım zaman ekran kartım %20 civarı ve işlemcim %40 civarı kullanılıyor pc kendi performansını hiç göstermiyor nvdia ayarlarını en düşüğe çektim aynı en yükseğe çektim aynı oyun ayarlarından da aynı şekilde yüksek / düşük yaptım hiç bir şekilde fps farkı oluşmuyor vatan bilgisayardan topladım hepsini ve vatana göndermiştim 20 gün sonra geri geldi pc de bir sorun bulunamadı sorun ne olabilir pc kendini hiç kullanmıyor ?