Onaylı Üye
Bütün ayarlar defult ayarlarında 1 yıl önce aldım pc yi böyle bir sorun yoktu sonradan ortaya çıktı daha önce defalarca format attım en son 2 hafta önce attım ama sorun düzelmiyordostum ya biosdan pc ye fazla mhz vermisindir yada viris vardır aynı ları bende vardı format attım hız düşürdüm geçti
Reis mönitör yada mönitör kasa arasındaki kabloda skntı var sanırım temassızlık yapıyor olablrArkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.
Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken belli bir zamandan sonra(40 dakika ve 2 saat aralığında) ekran bir anda siyahlaşıyor ve ekrana "HDMI bağlantısı yok" yazısı geliyor ve monitörüm açıktan kapalıya geçiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
LoL ve Valorant oynarken bu sorun hiç olmuyor ama başka bir oyuna girdiğim zaman sürekli oluyor.
Örnek.
PC:
- Mount and Blade Bannerlord.
- Grenn hell.
- Middle-Earth Shadow of war.
- ETS 2
- The Witcher 3
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1x Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap23.8" Tuf Gaming Vg249q1r 1ms 144hz monitör
yok kral sıfır kablo kullanıyorum kabloda bir sıkıntı olsa internette gezerken dizi izlerken vs de aynı sıkıntı olur bu olay sadece bazı oyunları oynarken oluyorReis mönitör yada mönitör kasa arasındaki kabloda skntı var sanırım temassızlık yapıyor olablr
Reis verilen hata bağlantı hatası ondan dolayı dedm de hic bi fikrim yok bi internet kafeye göster istersen fazla bi ücrete bakacaklarını sanmıyorumyok kral sıfır kablo kullanıyorum kabloda bir sıkıntı olsa internette gezerken dizi izlerken vs de aynı sıkıntı olur bu olay sadece bazı oyunları oynarken oluyor
çözünürlükle alakalı olabilir hatayı aldığın zaman shıft+enter yapmanı tavsiye ediyorum.Arkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.
Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken belli bir zamandan sonra(40 dakika ve 2 saat aralığında) ekran bir anda siyahlaşıyor ve ekrana "HDMI bağlantısı yok" yazısı geliyor ve monitörüm açıktan kapalıya geçiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?
LoL ve Valorant oynarken bu sorun hiç olmuyor ama başka bir oyuna girdiğim zaman sürekli oluyor.
Örnek.
PC:
- Grenn hell.
- ETS 2
- The Witcher 3
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap1x Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap23.8" Tuf Gaming Vg249q1r 1ms 144hz monitör
kardo aslına lol ve valorant oynarken hiç olmuyor sadece diğer çoğu oyunda oluyor ekran kartı ayarlarımda defult ayarlardaydı 2 haftadır sürekli değiştirip değiştirip deniyorum daha bir türlü tutturamadım doğru ayarı ama sağolasınyani dostum şöyle anlatayım dediklerine benzer bir şeyler yaşadım. bilgisayar açık iken ekrandan değil de ekran kartından gelen kablo tarafında temassızlık olup ekran gidiyordu ama sende kablo sıfır demişsin ve lol,valo oynarken oluyor demişsin. bir de şöyle bir sorun yaşamıştım ekran kartı ayarlarında ekran için bazı ayarlar var dı onlar açık olduğu için ekranın kaldıramayacağı çözünürlük ve hz leri veriyordu arada bi ekran gidiyordu bende de kapatınca düzelmişti bi ekran kartı ayarlarından ekran seçeneğini kurcalamanı öneririm
böyle bir sorun olup olmadığını nasıl anlarımanakartın diyotlarında sıkıntı olabilir
eğer ekran kartı kullanıyorsan böyle bir problem olacağını sanmıyorumböyle bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım
ekran kartı kullanıyorum eyvallah yinedeeğer ekran kartı kullanıyorsan böyle bir problem olacağını sanmıyorum
yüzeysel olarak anlayamazsın profesyonel birine göstermen gerekirböyle bir sorun olup olmadığını nasıl anlarım
Arkadaki kabloda sıkıntı vardırArkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.
Örnek.
PC:
- Grenn hell.
- ETS 2
- The Witcher 3
oynadığım çoğu oyunda tüm çözünürlük ayarlarını denedim 1 yıldır çözemedim bu durumu en son o oyunları oynamayı bıraktımçözünürlüktendir
ekran kartı surücü güncelleyebilirsin amddenin çoğu ekran kartında sürücüleri kötü olduğundan oyunları açmıyor açsa bile düşük fps ver4iyor sürücülerini kontrl etmeni öneririm.Arkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.
Örnek.
PC:
- Grenn hell.
- ETS 2
- The Witcher 3
sorunum fps veya oyun açılmaması değil sürücülerim güncel sorunum bilgisayarın kiltlenmesi ve elimle kapatıp tekrardan açmak zorunda kalmamekran kartı surücü güncelleyebilirsin amddenin çoğu ekran kartında sürücüleri kötü olduğundan oyunları açmıyor açsa bile düşük fps ver4iyor sürücülerini kontrl etmeni öneririm.
herhangi bir çözüm bulabildin mi yoksa olmaya devam ediyormubende de her oyunda nerdeyse oluyor ve çözünürlük ayarları monitör ayarlarıyla uyuşmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?