Oyunlarda HDMI bağlantı yok hatası veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.

Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken belli bir zamandan sonra(40 dakika ve 2 saat aralığında) ekran bir anda siyahlaşıyor ve ekrana "HDMI bağlantısı yok" yazısı geliyor ve monitörüm açıktan kapalıya geçiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

LoL ve Valorant oynarken bu sorun hiç olmuyor ama başka bir oyuna girdiğim zaman sürekli oluyor.

Örnek.
  • Mount and Blade Bannerlord.
  • Grenn hell.
  • Middle-Earth Shadow of war.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:

Moderatörün son düzenlenenleri:
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum ya biosdan pc ye fazla mhz vermisindir yada viris vardır aynı ları bende vardı format attım hız düşürdüm geçti

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
dostum ya biosdan pc ye fazla mhz vermisindir yada viris vardır aynı ları bende vardı format attım hız düşürdüm geçti
Bütün ayarlar defult ayarlarında 1 yıl önce aldım pc yi böyle bir sorun yoktu sonradan ortaya çıktı daha önce defalarca format attım en son 2 hafta önce attım ama sorun düzelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar iyi forumlar yaklaşık 1 aydır başıma gelen bir problemi sizlere danışmak istedim.

Bilgisayarda herhangi bir oyunu oynarken belli bir zamandan sonra(40 dakika ve 2 saat aralığında) ekran bir anda siyahlaşıyor ve ekrana "HDMI bağlantısı yok" yazısı geliyor ve monitörüm açıktan kapalıya geçiyor bu sorunu nasıl düzeltebilirim?

LoL ve Valorant oynarken bu sorun hiç olmuyor ama başka bir oyuna girdiğim zaman sürekli oluyor.

Örnek.
  • Grenn hell.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:
Reis mönitör yada mönitör kasa arasındaki kabloda skntı var sanırım temassızlık yapıyor olablr

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
yok kral sıfır kablo kullanıyorum kabloda bir sıkıntı olsa internette gezerken dizi izlerken vs de aynı sıkıntı olur bu olay sadece bazı oyunları oynarken oluyor
Reis verilen hata bağlantı hatası ondan dolayı dedm de hic bi fikrim yok bi internet kafeye göster istersen fazla bi ücrete bakacaklarını sanmıyorum

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
yani dostum şöyle anlatayım dediklerine benzer bir şeyler yaşadım. bilgisayar açık iken ekrandan değil de ekran kartından gelen kablo tarafında temassızlık olup ekran gidiyordu ama sende kablo sıfır demişsin ve lol,valo oynarken oluyor demişsin. bir de şöyle bir sorun yaşamıştım ekran kartı ayarlarında ekran için bazı ayarlar var dı onlar açık olduğu için ekranın kaldıramayacağı çözünürlük ve hz leri veriyordu arada bi ekran gidiyordu bende de kapatınca düzelmişti bi ekran kartı ayarlarından ekran seçeneğini kurcalamanı öneririm

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

Örnek.
  • Grenn hell.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:
çözünürlükle alakalı olabilir hatayı aldığın zaman shıft+enter yapmanı tavsiye ediyorum.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
yani dostum şöyle anlatayım dediklerine benzer bir şeyler yaşadım. bilgisayar açık iken ekrandan değil de ekran kartından gelen kablo tarafında temassızlık olup ekran gidiyordu ama sende kablo sıfır demişsin ve lol,valo oynarken oluyor demişsin. bir de şöyle bir sorun yaşamıştım ekran kartı ayarlarında ekran için bazı ayarlar var dı onlar açık olduğu için ekranın kaldıramayacağı çözünürlük ve hz leri veriyordu arada bi ekran gidiyordu bende de kapatınca düzelmişti bi ekran kartı ayarlarından ekran seçeneğini kurcalamanı öneririm
kardo aslına lol ve valorant oynarken hiç olmuyor sadece diğer çoğu oyunda oluyor ekran kartı ayarlarımda defult ayarlardaydı 2 haftadır sürekli değiştirip değiştirip deniyorum daha bir türlü tutturamadım doğru ayarı ama sağolasın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

Örnek.
  • Grenn hell.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:
Arkadaki kabloda sıkıntı vardır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

Örnek.
  • Grenn hell.
  • ETS 2
  • The Witcher 3
PC:
ekran kartı surücü güncelleyebilirsin amddenin çoğu ekran kartında sürücüleri kötü olduğundan oyunları açmıyor açsa bile düşük fps ver4iyor sürücülerini kontrl etmeni öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
ekran kartı surücü güncelleyebilirsin amddenin çoğu ekran kartında sürücüleri kötü olduğundan oyunları açmıyor açsa bile düşük fps ver4iyor sürücülerini kontrl etmeni öneririm.
sorunum fps veya oyun açılmaması değil sürücülerim güncel sorunum bilgisayarın kiltlenmesi ve elimle kapatıp tekrardan açmak zorunda kalmam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...