Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Oyunlarda hile kullanan kişilere küfür edenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Hile diye bişey olmazsaydı aramazdım ama yüksek eloda hile dediğinde dalga konusu oluyorsun ama biliyorsunki hile karşı taraf bu yüzden hileye başvuruyorum
Sadece Şunu Diyebilirim Bunu Diyen İnsanları Çoğu Herhangi Bir Oyunda İllaki Bir Hile Açmıştır Kendisini Kandırır Diyebilirim Yapmamışsa Bile İllaki Böyle İşlere Niyeti Olmuştur
yani hile kullanmayan birisi kullanana sövebiliyor. ben de hile kullanırım ama kullanmadıgım zaman kullanana sövüyorum. hak konusunda da haklılar bence çünkü hile kullanarak önde oluyoruz emek verenlerin önüne geçiyoruız
Yani olaya göre değişir adam haklıysa söyliycek bir şey yok sonuçta emek verdiği bi oyunda yeniliyorsa ve takımındaki adam da 0-10 gidiyorsa bir şey diyemem...
knk aslında onlarda hile kullanmak istiyor ama bence burayı ve ücretsiz olduğundan haberleri yok sadece onlar sen Dolarla almışsın zannediyor ve kendi Dolar vermek istemediği için veya veremediği için benim vermemediğim dolarla hile açıp beni kesiyor kafasında küfür ediyor bence
yiğidi öldür hakkını yeme şimdi hile zevk işi ha kullanıldığında ayrı bi tadı var doğru fakat karşı taraf için aynı şeyi söyleyemem çünkü emek veriyo sen ise wall ile mesela herkesi görüyosun o adam ses kasıyo sen tek tık ile 5 kill yapıyosun o adam aim tutuyo ama yine de hak falan hikaye oda indirsin kardeşim