Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu c++ programını önerirmisiniz nerelerden öğrenmem lazım vs. merak ediyorum kali linux geçmişim var biraz ama cheat engine veya c++ öğrenmek istiyorum ne önerirsiniz
udemy üzerinden kurs satın alabilirisni ingilizcen varsa interneten aratarak kaynak bula bilirsin ama ingilizcen yoksa ilk olarak ingilizce öğrenmeni tavsiye ederim çünkü proglamlama dileri ingilizce terimler kullanır mesela döngü yaparken while,do while gibi terimler var ve hepsi ingilizce olduğu için ingilizce öğrenmen yararına olur
Şöyle sana söyleyeyim temel önemli vb.net - c# gibi dillerde ustalaşırsan o diller de bile küçük çaplı oyunlarda pointer bularak hile yazabilirsin. Cheat Engine assembly dili ile ilgili araştırmalar yap. Hazır sourceler bul ve göz at.
Başarılar!
Kanka kendin birşeyler yapmak istiyorsan bence c++dan başlamalısın dediğin gibi canlı ders değilde birşeylere bakarak ta çözebilirim diyorsan youtubede der verenler var adamlar bu C++ programının derslerini veriyorlar kolay bir şekilde oradanda kendin birşeyler öğrenebilirsin
peki ben valorantta csgo da vb oyunlarda aim bot veya world of thanks blitz gibi oyunlarda esp yapmak istiyorum aynı şekilde öğrenmeye başlarsam c++ yı bunlarıda yapabilirmiyim çünkü küçük çaplı oyunlar pek ilgimi çekmiyor