bunlar hepsi yapılı. pubg mobile ve valo oynuyorum ses az gidiyor. discord kullandığımda ses gayet iyi tam anlamış değilimOyun içi microfon sesini açın bilgisayar ses sürücüsünü guncel olup olmadığını kontrol edin ve bilgisayar ses seçeneklerinden microfon bölümünden ses en üst düzeyde olup olmadığını kontrol edin lütfen hocam sorun bu olabilir diye düşünüyorum
bu ayar bende yok ?Mikrofon bass'ını bir tık arttırmanız gerekebilir, mutemelen düşük seviyede.
"Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > Kayıt" buradan mikrofonunu seç ve düzeylerden sesleri arttır.bu ayar bende yok ?
evet o bende yüzde yüz. Bazı videolarda +olarak bas ayarı var ama bende yok nedense"Denetim Masası > Donanım ve Ses > Ses > Kayıt" buradan mikrofonunu seç ve düzeylerden sesleri arttır.
yok her şey düzgün . mikrofon düzeyi vs hepsi son ayardaoyun içi ayarlardan kaynaklıdır
Başka forumlarda bu sorunu olan çok vardı aynı marka kulaklıkta tüm yöntemler işe yaramıyor galiba kulaklıkla alakalı,mikrofona üflemeyi dene toz kaçmış olabiliryok her şey düzgün . mikrofon düzeyi vs hepsi son ayarda
evet büyük ihtimal kulaklıkla alakalı. ne yaptıysam düzelmediBaşka forumlarda bu sorunu olan çok vardı aynı marka kulaklıkta tüm yöntemler işe yaramıyor galiba kulaklıkla alakalı,mikrofona üflemeyi dene toz kaçmış olabilir
yok bağlı değil kamera.bilgisayara kamera da bağlı ise mic olarak kamera mic olarak ayarlı olabilir. benim de başıma gelmişti. bazen oyun ayarlarından bazen de bilgisayar ayarlarından kaynaklı hangi bmic kullanılacak ayarlamak gerekiyor