Süper Üye
Ve sürekli alıştırma yap reflexlerini geliştir![]()
haklısın
Ve sürekli alıştırma yap reflexlerini geliştir![]()
haklısın
Arada oynadığın oyunda kendini fazla geliştirmeyi bekleme dostum ya gerçekten yeteneğin olacak arada girsen de seni tatmin edecek ya da daha fazla girip antrenman yapacaksın oyuna alisacaksinBen oyunları sürekli oynayamıyorum haliyle zevk almadığım için de oyun için o kadar emek verip kasmak istemiyorum arada eğlenmek için giriyorum
umarsamaz ve birazda acımasız olman gerekiyor bu hem normal hayatında hemde dijital hayatında güzel bi etki sağlarBu durmun yanı sıra bende de fivem veya mta gibi rp sunucularında her hangi kavga veya küfürlü atışmada moralim bozuluyor sonrao ooc de gidip adamdan özür diliyorumbende bundan müzdaribim var mı yardım
aimlab de hergün en az 1 saat alıştırma yapmalısın ileride alışıcaksın ve aimin kaymamaya başlayacakOyunlarda nasıl soğukkanlı olabilirim derken tilt olmaktan bahsetmiyorum örneğin karşıma birden adam çıkınca aimimi bazen kontrol edemiyorum
oyun başında şarkı dinleyebilirsin ben öyle yapıyorumOyunlarda nasıl soğukkanlı olabilirim derken tilt olmaktan bahsetmiyorum örneğin karşıma birden adam çıkınca aimimi bazen kontrol edemiyorum
ben ses kasıyorumoyun başında şarkı dinleyebilirsin ben öyle yapıyorum
evet aimime güvendiğimde heyecanlanmıyorumNeden bu kadar heyecanlanıyorsun ? Aim i geliştiren oyunlar var mini küçük oyunlar balon patlatma küp yakalama vurma vs bunlar reflexini geliştirmende yardımcı olabilirler youtube a girip bu konuyu araştırabilirsin
![]()
Seni anlayabiliyorum eskiden bende çok yaşardımben ses kasıyorum
Post automatically merged:
evet aimime güvendiğimde heyecanlanmıyorum