Oyunlarda nasıl soğukkanlı olabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben oyunları sürekli oynayamıyorum haliyle zevk almadığım için de oyun için o kadar emek verip kasmak istemiyorum arada eğlenmek için giriyorum
Arada oynadığın oyunda kendini fazla geliştirmeyi bekleme dostum ya gerçekten yeteneğin olacak arada girsen de seni tatmin edecek ya da daha fazla girip antrenman yapacaksın oyuna alisacaksin

ʟɪғᴇ ɪs ᴛᴏᴏ sʜᴏʀᴛ ᴛᴏ ʜᴏʟᴅ ɢʀᴜᴅɢᴇs
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Herkese mute bas rahat rahat oyna

İzmirde Çalışmalarını Sürdüren Bir MC
Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
kanka bunu kafanda halletmen lazım sonucta bir oyun yani sallamayıp rahat oynaman gerek

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
If you're a woman, that's great, just worrying about not finding a man, and if you're a man, that's fine, as long as you change your sexuality
:pooh:

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Bu durmun yanı sıra bende de fivem veya mta gibi rp sunucularında her hangi kavga veya küfürlü atışmada moralim bozuluyor sonrao ooc de gidip adamdan özür diliyorum :D bende bundan müzdaribim var mı yardım

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Kazanma niyetiyle değil kafa dağıtma, öylesine oynama amcıyla gir. Gerisi kendiliğinden gelir.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bu durmun yanı sıra bende de fivem veya mta gibi rp sunucularında her hangi kavga veya küfürlü atışmada moralim bozuluyor sonrao ooc de gidip adamdan özür diliyorum :D bende bundan müzdaribim var mı yardım
umarsamaz ve birazda acımasız olman gerekiyor bu hem normal hayatında hemde dijital hayatında güzel bi etki sağlar

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Oyunlarda nasıl soğukkanlı olabilirim derken tilt olmaktan bahsetmiyorum örneğin karşıma birden adam çıkınca aimimi bazen kontrol edemiyorum
aimlab de hergün en az 1 saat alıştırma yapmalısın ileride alışıcaksın ve aimin kaymamaya başlayacak

Hand Of The God
Ultra Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bir seyi arada bi yaparsan tat alırsın zevk alırsın halıyle buna karsın beynın seratonın ve adrenalın salgılar . buda heyecana neden olur . ama sureklı aynı seyı yaparsan monoton olur artık senın ıcın heyecanı kalmaz rutin olur. uyumak gıbı dusun . uyurken nasıl uyuyacagım diye düsünmezsin gıder uyrsun . oyunlardada sureklı oynadıkca artık yenı karsınıza cıkacak olan yenı bı aksıyon olmadıgı ıcın otomatıkman heyecanını yenersın.

Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
:) Neden bu kadar heyecanlanıyorsun ? Aim i geliştiren oyunlar var mini küçük oyunlar balon patlatma küp yakalama vurma vs bunlar reflexini geliştirmende yardımcı olabilirler youtube a girip bu konuyu araştırabilirsin :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Toprakla aramdaki mesafe kadar hayat değil uzun…
Seçkin Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben ses kasıyorum :D
Post automatically merged:

evet aimime güvendiğimde heyecanlanmıyorum
Seni anlayabiliyorum eskiden bende çok yaşardım :) ama daha hırslı daha emin daha iyi bildiğimi düşündüğüm oyunları oynarken fark ettim ki korkmak yerine yamyam gibi ben adamların üstlerine saldırıyorum :) Oyunu iyi oynadığını düşünmüyor olabilirsin oynadığın oyunların turnuvalarını izle bu sana oyun hakkında bir çok fikir katar daha özgüvenli oynarsın zamanla :) <3

Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oyuna Odaklanman Lazım O Sırada Başka Şeyler Düşünürsen Bu Oluyor Genelde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...