Oyunlarda veya bazı programlarda pixel hatası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
⭐ Perfo ⭐
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Merhabalar, yeni bir sistem aldım ve üç gün sonra bir problem yaşamaya başladım.
OpenGL ile ilgili olduğunu düşünüyorum ancak tam eminde değilim.
Sürücülerim tam olarak yüklü, bilgisayara format attım ve monitörümde herhangi bir sorun yaşamıyorum. DirectX sürümü güncel.
Sorunun farklı bir şey olduğunu düşünüyorum.
Hatayı tam olarak anlamayanlar videoda pixellerin patladığını, çözünürlüğün durduk yere düştüğünü ve siyah-kırmızı-mavi renklerinin hafiften büyük pixellerin yerine geçtiğini görebilirsiniz.
Bu sorun en çok Minecraft'ta belli olduğu için onu kayıt aldım.
Diğer bütün her şeyde özellikle oyunlarda bu sorunu yaşıyorum.
Bana yardımcı olabilecek olan var mı?

Evet oyun tam olarak ekranda göründüğü gibi oluyor.

Fire obey Ice
Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Tüm sürücüler güncel olduğu halde böyle ise sorun yazılımsal değil donanımsaldır diye düşünüyorum zaten bakınca pek yazılımsal bir şeye de benzemiyor. Yeni sistemdeki parçaları yazabilir misin?

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim çozünürlükleri düşür bir dene

Yada yönetici olarak çalıştır eğer yonetici olarak çalışıyorsa yönetici ayarlardan devre dişi bırak öyle dene bi

MualliM
Uzman Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Eğer herşey sürücüler falan dogruysa bu tür sıkıntılar, pixel sorunu, dalgalanma, yeşil ekran vb özellikle grafik kartı kullanılırken oraya çıkan sıkıntılar donanımsal olma ihtimali yuksek. Eğer garantili ise garantiye başvurun derim ben.

TekGerçek
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
uyumluluk ayarı yap birde öyle dene olmazsa galiba benim düşüncem monitörün içindeki filmler kaymış olabilir çatlamışda olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...