Herkese iyi günler arkadaşlar. Öncelikle yardım da bulunacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. Arkadaşlar sorunum, internet sitesinden bir dosya indirdim. Dosya başarılı bir şekilde kurulduktan sonra, başarılı bir şekilde çalışması Için yönetici olarak çalıştırdım. (normal olarak da çalıştırdım) daha sonrasında ''kişisel bilgisayarınızda bir uygulama şu windows özelliğini gerektiriyor: .Net framework 3.5 (.Net 2.0 ve 3.0 Içerir)'' diye bir mesaj aldım. Dün tam 2.5 3 saatimi harcadım çok fazla çözümler denedim gerekli çoğu programı yükledim fakat hiçbiri Işime yaramadı. Daha sonrasında aklıma microsoft'un sayfasında bu gibi programları yüklerken aşağıda sistem gereksinimleri yazan bir yer olduğunu hatırladım. Daha sonrasında baktığım da .Net framework 3.5 Için windows server 2003, windows server 2008, windows vista, windows xp sistem gereksinimleri olduğu sürece bu programı hatasız bir şekilde çalıştırabilirmişim. Önceden win7 kullanıyordum win10'a geçerken yedekleme yapmadım. O yüzden şuanda galiba başka yöntemler dışında normal bir şekilde win7'ye geçme ihtimalim çok az. Bir de daha önceden hizmetler'den bazı internet paketini hızlı yiyen bazı seçenekleri kapattım bunun da sorun yaratabileceğini düşünüyorum. Şuanda bekleyen bir win10 update'im var fakat updatelemeyi başarılı bir şekilde gerçekleştiremiyorum. Sorun oluştu hata kodu ............ Diyor. Hizmetler seçeneğinden ise windows update'I devre dışı yapmıştım aklıma geldiğinde ise geri çevirdim. Aldım .Net framework 3.5 hatasının kodunu aşşağıda atıcağım ekran görüntüsünde bulabilirsiniz. Şunu da belirtmek isterim arkadaşlar; framework 3.5 bildirimi geldiğinde bu yüklemeyi atla veya bu özelliğI yükle dediğim de herhangi bir başarılı sonuç alamıyorum. Bu özelliğI yükle dedikten sonra ' gerekli̇ dosyalar yükleni̇yor' ve 'yükleni̇yor' mesajı ekranımda beliriyor, sonra da şu özellik yüklenemedi hata kodu .......... Tekrar belirtmek isterim ki hata kodunu aşağıda ki ekran görüntülerinden bakarak öğrenebilir eğer bu konuda bilginiz varsa da aşağıda yorumlarda belirtirseniz beni çok mutlu edersiniz. Şİmdi̇den yardim edecek konu hakkinda bi̇lgi̇li̇ arkadaşlara şükranlarimi ve teşekkürleri̇mi̇ sunarim. İyi̇ günler... (arkadaşlar ben büyük İhti̇mal wi̇ndows update'den sorunlandiğini düşünüyorum bi̇raz önce tam mesaji atarken arkadaş si̇te atti o si̇tede wi̇ndows update'den kaynakli bi̇r sorun olduğu beli̇rti̇li̇yordu fakat si̇z daha İyi̇ bi̇li̇rsi̇ni̇z.)
SAYGILAR;
Dünyanın en iyi sitesinde bulunan bir üye.
SAYGILAR;
Dünyanın en iyi sitesinde bulunan bir üye.
Moderatörün son düzenlenenleri: