Oyunları kapatınca bilgisayar donuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bilmiyorum dostum dediğim gibi belirli windows sürümlerinde böyle bir şey yaşıyorum bu arada ekstra olarak overclock bilgin varsa minik bir overclock yapıp voltajı arttırabilrisin beli powersuplyda dalgalanma oluyordur

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Bilgisayar işlemci alakalı düşük olduğu için donuyor veya oyun yüksek FSB olduğu içinde bilgisayar kaldırmaz donar

Üye
3 HİZMET YILI
hocam laptop mu cihaz

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
haklısın hocam pc açılmaz işlemci fanlarında öyle durumlar da var sakin ol aman diyim
Post automatically merged:

Bilgisayar işlemci alakalı düşük olduğu için donuyor veya oyun yüksek FSB olduğu içinde bilgisayar kaldırmaz donar

işlemcide pek sorun olduğunu düşünmüyorum dar boğaz bile yemiyor ekran kartını da rahatlıkla kaldıracak kadar güçlü 1660 gtx ekran kartını kaldırabilir fazlası zor tabi

hocam laptop mu cihaz
kasa

bilmiyorum dostum dediğim gibi belirli windows sürümlerinde böyle bir şey yaşıyorum bu arada ekstra olarak overclock bilgin varsa minik bir overclock yapıp voltajı arttırabilrisin beli powersuplyda dalgalanma oluyordur
overclock yaptım hocam 600 ww power var rahatlıkla güç verebiliyorum ekran kartını da sınırladım 80 derece üstüne çıkmasın diye onlara rağmen böyle bir sorun var

Üye
3 HİZMET YILI
en iyi çözüm format bence aynılarını bende yaşıyodum crash mavi ekran donma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...