Oyunu Ekran Kartından oynatma ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
sa arkadaşlar benim işlemcim kötü oyunu ekran kartına oynatmak istiyorum nasıl yapabilirim amd ekran kartım var bilen varsa yardımcı olabilirmi ?

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Çift ekran kartın var ve sen güçlü olanda mı oynatmak istiyorsun? Eğer aradığın bu değilse Aradığın şeyin bir cevabı olduğunu sanmıyorum

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Aleyküm selam. Öncelikle mutlaka işlemci de oyundan bir nebze payını alacaktır buna rağmen ekran kartın güçlü ise bir nebze de olsa yükünü alıyor özellikle grafik açısından bir hayli güçlü oyunlarda. Sorunun cevabına gelecek olur isek NVDIA ekran kartlarının ara yüzü gibi AMD'nin de kendisine ait arayüz programı mevcut. Gerekli driver sürümünü ve anlatımını internette bulabilirsin, oynayacağın oyunun .exe uzantısını zaten programa entegre ederek Performans seçenekleri ile oynayabilirsin dostum.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Biz oyunları ne kadar ekran kartından oynasak da işlemci üzerindeki dahili GPU'dan görüntü kaynak olarak alınır ve isteğe bağlı olarak görüntü harici (Nvidia veya AMD) ekran kartlarına tekrardan işlemeye alınır. Bu yüzden işlemci kullanımı olmak zorunda. Eğer AMD ekran kartının olduğundan eminsen AMD Adrenaline Edition'ı (Ekran kartı driverı) yükleyerek Geçişli Grafik arayüzünden hangi yazılımın AMD ile çalışıcağına karar verebilirsin. Yüksek Performans olarak ayarlaman AMD ile oyunun çalışmasıma olanak verecektir. Oyunların "EXE" dosyalarını seçmen gerekiyor.

Son düzenleme:
  • Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Biz oyunları ne kadar ekran kartından oynasak da işlemci üzerindeki dahili GPU'dan görüntü kaynak olarak alınır ve isteğe bağlı olarak görüntü harici (Nvidia veya AMD) ekran kartlarına tekrardan işlemeye alınır. Bu yüzden işlemci kullanımı olmak zorunda. Eğer AMD ekran kartının olduğundan eminsen AMD Adrenaline Edition'ı (Ekran kartı driverı) yükleyerek Geçişli Grafik arayüzünden hangi yazılımın AMD ile çalışıcağına karar verebilirsin. Yüksek Performans olarak ayarlaman AMD ile oyunun çalışmasıma olanak verecektir. Oyunların "EXE" dosyalarını seçmen gerekiyor.
reiz bende internetteki adamlardaki biri radeon ayarları var fakat oyunu ekledigimde performans denen şey yok o kadar aradım dc varmı sende ? yardımcı olabilirmisin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...