Oyunu hikayeleştirme ve oyuncuya oyunda kitap okutma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WuuT
Seçkin Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Hocam oyunu yapmak zor değilse bence hepsini yap illaki biri tutar biri sevmez ama diğerleri sevebilir. Belki okullarda bile kullanabilirler kitap okuma alışkanlığı için veya kültür sahibi olsunlar diye yapabilirler

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sherlock Holmes telifi bilmiyorum ama oyunu olsaydı kesinlikle oynanırdı. Suç ve polisiye moldou icem büyük kitleye hitap Eder diye düşünüyorum.
Türk sinetazinha bakıp Resilam oyunu bolsa Türk ouço kitlesinin ilgisini çekebilir vence.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
god of war kitabı okumştum çok hoşuma gitti roman şeklinde detaylı ve hissettirdiği için oyun kitapları seversen god of war oku <3

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
tomb raid kitabı okumştum çok hoşuma gitti roman şeklinde detalhe ve hissettirdiği için oyun kitapları seversen god of war ou

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
İlla Bi Kitabı Okutmak Zorunda Deilsin Kendinde Yazabilirsin Ve Bunu Sanal Kitap Olarak Yayınlıyıp Oyununa Yüklersin Ve Hepsini Yüklemessin Böylece İnsanlar Sonunu Merak Edip Sanal Kitabını Alırlar Ve Sende Ekstra Gelir Elde Edersin.

wow, iyi fikir :200iq:

Üye
6 HİZMET YILI
Telif sıkıntısına girmeden şu şekil çözebilirsin aslında. Eğer hayal gücün kuvvetliyse bildiğin bir hikayeyi değiştirip kendine göre yorumlayıp yapabilirsin aslında. Fikir çok güzel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...