Süper Üye
bir zaman sonra oynamak sıkıyor başkalarından da izleyesin geliyor katılıyorumBen her ikisin de seviyorum özellikle lol de
bir zaman sonra oynamak sıkıyor başkalarından da izleyesin geliyor katılıyorumBen her ikisin de seviyorum özellikle lol de
kesinlikle oynamakarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
tabi ki oynamayı, oyunu oynayanları izlemek kadar saçma bir şey yok..arkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
Korku oyunu ise izlemeyi fps oyunu ise oynamayı tercih ederimarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
oynamak daha iyi geliyor be hocamarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
oynuyorum lakin pek zevk alamıyorum ya sadece oynamak için oynuyor gibiyim ne keşfederken ne puzzle çözerken öyle ahım şahım bir mutlluk veya doyum hazzı gelmiyor ama izlerken daha rahat hissediyorum oynayan kişi de sanki canlı gibi konuşuyorsa Metmellow gibi sarıyor yaniarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez