izlemesi daha zevkli kankaarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
izlemesi daha zevkli kankaarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
oynamak ya izleyip nabıcam oynamak varkenarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
İkisinin yeri de çok ayrı bence mesela ben Metin2 oynarım ama izleyemem sıkılırım biraz ama yayın izliyorum muhabbet eşliğinde oyun kötü olsa da mesela izlenir onun gibi olabilirarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
bazı oyunlarda oynamaktan ziyade izlemek daha öğretici oluyor ama genellikle oynamakarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
ben kesinlikle oynamayı tercih ederimarkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez
oyunu oynuyorsam videosunu izlemek saçma geliyor zaten oynuyom ne gerek vararkadaşlar genel olarak oyun videosu izlemeyi mi yoksa oynamayı mı tercih edersiniz. şahsen izlemek daha keyifli hatta oynayan kişinin sohbetide sarıyorsa tadından yenmez