Oyunu sil baştan yükle hatası yardım!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
DWORD 7.6b hack kullanıyorum fakat hile çalışıyo wolftü giriyorum (her şeye dikkat ediyorum) girdiğimde "LÜTFEN OYUNU SİLİP BAŞTAN YÜKLE" hatası alıyorum lütfen yardım edin
:( :( :(

Bu arada videoyu izledim ve her şeye dikkat ediyorum tekrardan demiş olayım..
Ve oyunu tamamen sil diyenler onu biliyorum ve mal değilim ama her defasında sil yükle yapamam
kesin çözüm lazım  :idea: :idea:

Üye
9 HİZMET YILI
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

Üye
9 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç  rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

deneyeceğim fakat yazman yeter çok sağol 
:) :)

CanSağolsun' Alıntı:
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç  rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

Bir şey daha soracağım bende 2 disk var C ve E olmak üzere C Birincil E ikincil ben E ye kuruyorm wolfteamı bi alakası olabilir mi?

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
eyw oldu rep ini verdim fakat 2. rep verilmiyor.Yada ben bilmiyorum :)

Üye
9 HİZMET YILI
Bişey diil gereken bişey olursa sorabilirsiniz bende bilirsem söleylerim :)

Bide denedinmi oldumu ?

Olabilir sistem diskine kur çünkü wolfteamın açılması için bazı gereken dosyalar orda :)

Üye
10 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
Kardesm yapılandır ddğn rarda mı hile prg da mı ?

doguhanads' Alıntı:
CanSağolsun' Alıntı:
Kardesm yapılandır ddğn rarda mı hile prg da mı ?
bldm :D    Hiledeymş

Üye
9 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
Bişey diil gereken bişey olursa sorabilirsiniz bende bilirsem söleylerim :)

Bide denedinmi oldumu ?

Olabilir sistem diskine kur çünkü Wolftüın açılması için bazı gereken dosyalar orda :)

Onu hallettim fakat simdi başka bir hatayla karsı karşıyayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...