Oyunu sil baştan yükle hatası yardım!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
DWORD 7.6b hack kullanıyorum fakat hile çalışıyo wolftü giriyorum (her şeye dikkat ediyorum) girdiğimde "LÜTFEN OYUNU SİLİP BAŞTAN YÜKLE" hatası alıyorum lütfen yardım edin

Bu arada videoyu izledim ve her şeye dikkat ediyorum tekrardan demiş olayım..
Ve oyunu tamamen sil diyenler onu biliyorum ve mal değilim ama her defasında sil yükle yapamam
kesin çözüm lazım  :idea: :idea:

Üye
9 HİZMET YILI
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

Üye
9 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç  rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

deneyeceğim fakat yazman yeter çok sağol 

CanSağolsun' Alıntı:
İlk olarak oyunu sil 2.Olarak hileyi Aç  rda Yapılandır veya Configure olcak ona tıkla Injection (Sec) Yazıyo onu 5 yap ve bidaha oyuna gir olmuyosa yapıcak bir şeyim yok kuruculara veya teknik desteklere sor !

Bir şey daha soracağım bende 2 disk var C ve E olmak üzere C Birincil E ikincil ben E ye kuruyorm wolfteamı bi alakası olabilir mi?

Uzman Üye
Ödüller
5
10 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
eyw oldu rep ini verdim fakat 2. rep verilmiyor.Yada ben bilmiyorum

Üye
9 HİZMET YILI
Bişey diil gereken bişey olursa sorabilirsiniz bende bilirsem söleylerim

Bide denedinmi oldumu ?

Olabilir sistem diskine kur çünkü wolfteamın açılması için bazı gereken dosyalar orda

Üye
10 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
Kardesm yapılandır ddğn rarda mı hile prg da mı ?

bldm    Hiledeymş

Üye
9 HİZMET YILI
CanSağolsun' Alıntı:
Bişey diil gereken bişey olursa sorabilirsiniz bende bilirsem söleylerim

Bide denedinmi oldumu ?

Olabilir sistem diskine kur çünkü Wolftüın açılması için bazı gereken dosyalar orda

Onu hallettim fakat simdi başka bir hatayla karsı karşıyayım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...