Sezon 5te elmas idim. Uzun aradan sonra oyuna başlayayım dedim ve ilk 10 oyunumu attım. Gümüş 4 başladım ve gümüş 2de takıldım. Kendime bakıyorum oyun ve refleks kabiliyetlerimi çok kaybetmediğimi düşünüyorum. Sizce de win almak artık daha zor değil mi?
Defalarca chal çar kastım, ama oyunun kitlesi artık o kadar çöp ki; elmas 1 de oynuyordum bırakmadan önce takımıma öyle bir 4 kişi geliyor ki, nasıl bu lige geldiklerini kestirmek mümkün bile değil. Şans da bir yere kadar
Win almak eskiye göre daha zor çünkü artık bi bakıyorsun 4 5 maç win alıyorsun sonra bı bakıyorsun bı takımlar gelmeye başlıyor 6 7 maç lose ve win aldıgın zaman sana verıuor 17 18 lp lose alıyorsun 20 21 lp gidiyor çok kötü bi durum
Oyun kolaylaştı değişen tek şey feeder'lar arttı. Smurf hesabım diye bronz'dan kırma smurfler hesap satın alıp oyununu zehir etmeye başladı. Oyunun bitme süresi vb diğer istatistikler olarak oyun daha erken ve daha kolay bitiyor artık. Yani aslında oyun kolaylaştı ama veletler yüzünden win almak zorlaştı
Eskiden biraz zordu ama şimdi oyun daha kolaylaşmaya başladı belki oyuncular oyuna adapte oldu belkide çok noob oyuncu var artık. Ama kolay win almak istiyorsan çok fighta girme sakin oyna sona kal win almasan bile rütben artar. Belliki paslanmışsın biraz kendini geliştirmen gerek.