Oyunun zorlaştığını düşünüyor musunuz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ʉ₥⛎⚽✅
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun oynarken konusmak ve chat,oyunumuzu cok aşırı şekilde etkiliyor.Ordan bakıp cevap vermesek bile hareketlerimiz değişiyor.Bu sezon bence daha kolay,yani ben şuan p2yim.Gecen sene plata zor cıkmıstım

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Oyun oynarken konusmak ve chat,oyunumuzu cok aşırı şekilde etkiliyor.Ordan bakıp cevap vermesek bile hareketlerimiz değişiyor.Bu sezon bence daha kolay,yani ben şuan p2yim.Gecen sene plata zor cıkmıstım
dediğin de çok haklısın all mute yapmak gerek aslında

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyun zorlaştı evet eskisinden daha dikkatli oynamak lazım totemler ejderler baronlar adc konumları vs vs yeni özellikler çok büyük etki yaptı oyuna vede oyunun kitlesi kanserleşti adamın oynadığı heroyu banlıyorum göstermemiş bile feed diyor kitliyor bozsan ceza yiceksin elin ayağın dolaşık giriyorsun

Not: LoL pişmanlıktır!

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bencede zorlaştı gibi artık insanlar oyunu mu öğrendi ne diyim

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
git gide zorlaşıyor bro dedigin gibi uzun bi aradan süre biraz daha zor gelir birazdaha oyna acılırsın bro

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Oyuna bir giriyorum adam ana bacı giriyor üstüne feedleyip afk kalıyor o yüzden oyun zorlaştı pre lazım

Yaralarım vücudumda değil ruhumda
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Kardeşim önceden adam kesmek exp vermiyordu.Bir koridor intlese bile taşıyabiliyordun.Şimdi atıyorum solo 6-0 oynuyorsa sen 12 lvl ken o adam 15 lvl oluyor.Kısaca 1v9 dönemi bitti.Bir koridor hard intliyorsa taşıyamıyorsun.lvl farkından adama hasar atamıyorsun o seni kesiyor.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Katılmıyorum S4 de Grandmaster dım hala grandmaster ım

Üye
5 HİZMET YILI
eskiden herkes kötüydü ondandır belkide ve oyundaki toxic kitle çoğaldı ondanda olabliir

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
bence oyun aynı düzeyde rartık insanlar o kadar çok oynuyor ki eskiden gümüş eloda gezen adam bile videolar sayesinde çok rahat bi şekilde gold plat eloya ulaşabililiyor .

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Bende anlamış değilim geçen sene dia bitirdim plattan çıkamıyorum bu sene çok fazla toxix var

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
oynadıkça tekrar lig cıkıcaksındır , insanlar komboları ezbere biliyor artık :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
bu konuda bir şey söyleyemeyiz ama eğer takım arkadaşların kötü oynuyorsa ve bu yüzden çıkamıyorsan benim yaptığım gibi westte bir hesap aç eu weste geç pingin çok artmıyor 60 ping falan alıyorsun :)

Kazanmak, kazanmaktır...
Emektar Üye
10 HİZMET YILI
Oyun sırasında seçilebilecek seçenek sayısı arttığı için her yapılan seçim farklılıklar ortaya çıkarıyor, bu nedenle eskiye göre oyuna hakim olma oranı azalıyor. Bu yüzden de geçmiş sezonlara göre oyuncuların oyunda gösterdikleri performansta düşüşler olabiliyor.

Üye
5 HİZMET YILI
oyun zorlaşmadı eskiden tek başına taşıyabiliyordun oyunu artık tamamen takım oyununa döndüğü için insanlar böyle düşünüyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...